Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1976773

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Näää det blir nog röda siffror för Apan efter nästa säsong också trots de 4 NHL miljonerna.
Kom ihåg att de fick 3,1 miljon för Per Lindholm till säsongen som var och det blev likafullt minus i bokslutet.
Apan är en dynastiernas dynasti i röda siffror.
Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, i väntan på det friserade bokslutet från Apan rekapitulerar vi läget och facit för Näsans vilda köpfest under tre år, även om vi får vänta några dagar på resultatet för detta hans sista köpfestår.

Bokslut 2016-2017: -17,4 miljoner
Bokslut 2017-2018: -3,9 miljoner
Bokslut 2018-2019: ?

Våren 2017 - efter rekorförlusten på >17 miljoner förklarade överstepräst Nordlund: – Skellefteå AIK har en i grunden stark ekonomi.

När Apan året efter myglade sig till SM-final - bara för att återigen sätta rekord; denna gång genom rekordförlust med 1-20 i mål mot Läjkers - blev det ändå miljonförlust igen och då fortsatte sekten - denna gång genom damlagnedläggare och upprepat parkeringsavgiftstjälande sektklubbdirektör ApPea som med sex fuingrar korsade bakom ryggen förklarade att – Det här är ett steg framåt!

När det gäller årets bokslut har ApPravda Norran skrivit att det ekonomiska resultatet landar på mellan sju-elva miljoner kronor minus; uppgifter naturligtvis läckta för publicering av Apan.

Men var landar det?

Och vad blir slutresultatet, den totala kostnaden för Näsans vilda köpfest under tre år? 17,4 + 3,9 + X = hur många miljoner totalt?

Blir det 30 miljoner?

Bortslösade genom Apans vilda köpfest under tre år? Det måste vara ett svenskt rekord, det med.

Vi passar på att kolla upp vad Näsan förklarade, då han tillträdde. Och kan konstatera att han hållit vad han lovat.

Apan har verkligen under Näsans tre år fortsatt att dominera SHL och slagit rekord efter rekord.

Inget lag har torskat en final så förnedrande som Apan.

Ingen klubb har förlorat så många miljoner på usla och dyra spelarköp.

Jag räknar med att Apan kommer att hylla Näsan för hans fantastiska insatser för Apan under dessa tre år. Mitt förslag är att de utanför Apkraft Arena placerar en staty i form av en jättenäsa, som kommande generationer av apor kan beundra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
För någon månad sedan var det ju en finsk landslagsback, spelande i Luleå, som i intervju om damkronornas debacle i VM då man ramlade ned i B-gruppen förklarade att hon tyckte synd om damkronorna eftersom "förbundet sket i dem".

Varpå en företrädare för förbundet kontrade med att "finskan borde lämna SDHL eftersom hon har sådana åsikter".

Vilket var lite...anmärkningsvärt.

Nu fyller Dampölsans spelande tränare, duktiga Erika Grahm, som spelat två OS och sex VM, på med:

"– Jag tycker att förbundet har mycket mer att göra med attityd, marknadsföring och hur man jobbar med produkten Damkronorna. Jag har sagt det hela tiden, de måste börja där, vad vill de med Damkronorna? Det är jättekul att höjdarna på förbundet skriver fina krönikor i tidningarna om jämställdhet, flickhockey och allt vad det heter, men mot oss spelare visar de inte ett skit."
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, du har säkert rätt - det blir förstås ytterligare ett år då Apan går back:-)

Apan sjunker ju såväl sportsligt som ekonomiskt och intresset för kommunaldopingklubben lokalt har ju försvunnit. Sportsligt har de senaste åren havererat och öst ut pengar på bekväma primadonnor genom Näsans vilda köpfester, men till ingen nytta. Och nu börjar rörelsekapitalet ta slut. Med Apans mystiska trixande med ekonomin påstår de fortfarande att de är rika som troll, men senaste åren har de ju varit tvungna ta dyra lån bara för att betala löner, eftersom kassan är tom. Det märks ju tydligt på "inköpen" i år som väsentligen handlar om sekunda vara. Och fortfarande gapar många hål o truppen - får de råd att fylla den överhuvudtaget?

Jag har ju tippat att de släpper bokslutet torsdag 20 juni.

Så snart, snart...tippar jag rätt har vi bara tre dagar på oss att vänta. När facit för Näsans tredje galna köpfestår kommer tror jag att det blir något att glädjas åt över hela landet. Min gissning är att senast fredag kommer flaggorna att gå i topp över hela landet, folk kommer att träffas, festa och dansa runt blomstersmyckade stänger!
Kommentera