Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1976831

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Hä hä. Det låter bättre och bättre. Mindre än tre dagar kvar att vänta på det häääääärliga resultatet nu.

Näsans arv till Sektapans hockey:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
ApPtavda Norran smäller till med jättrubriker: FYRA från Apan i småkronorna!

Ja, det var ju duktigt. Låt oss titta på dessa Skellefteåpojkar.

1. Albin Eriksson. Född och uppvuxen i Bollnäs, som han tillhört hockeymässigt till 15 års ålder, när han köptes in av Apan där han nu kört några säsonger. Men blivit mest känd som den s k "supartalangen", dvs talanger som super på sctaan och som polisen blir tvungen att låsa in i fyllecell sedan han varit ute och vevat.

2. Jonathan Berggren, född i Uppsla och utbildad till hockeyspelare i Enköping till 15 års ålder, när han köptes in av Apan där han nu kört några säsonger.

3. Jacob Olofsson från Piteå, utbildad av Boden och sedan Luleå, följt av fem säsonger i Timrå. Nyinköpt av Apan, för vilka han aldrig spelat någon match.

4. Philip Broberg från Öret och utbildad av Öret följt av två säsonger i Riktiga AIK. Nyinköpt av Apan, för vilka han aldrig spelat någon match.

Ja, det var verkligen ett koppel av junisar som verkligen kommer från Apan. Helt egna produkter, everyhopa från blygden.

Talangfabriken slår till igen!
Kommentera