Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1976952

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Läste det just precis nu och gläds enormt men hade hoppats på det dubbla :-)
Nästan alla SHL föreningar har redan visat sina bokslut och i princip samtliga utom Linköping och nu Apan har + resultat.
Inga ekonomiska begåvningar i Apledningen tydligen då inte ens ett regn av Semerpengar och NHL försäljning av Lindholm blev till plusresultat.
I år tog vi in 25 miljoner (17+8) på Apans kapital så snart är vi förbi.
-30 miljoner på tre år....det går undan i hockey.
Klent som f*n men man blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: och DansbandsWolf: Tippar att det blir rensat uppe i sektledningen nu, när de backat 30 millar på tre år, allt medan Näsan fått hållats med sina vilda köpfester, medan föreningen blött.

7,8 millar i år - dubbelt så stor förlust som i fjol.

Blödningen fortsätter.

Och under dessa tre år har man sportsligt havererat - satt Elitserie/SHL-rekord på att bli utklassade i en final, 1-20, samt ut i kvarten övriga år.

Fortsätter tugget om att "Apan är bästigast på att utveckla egna pojkar från blygden" nu? Och kommer vennergren igen att föreslå att Tre Kronor borde bestå av bara apor?

Strax dax för årsmöte för sekten Apan och kan de verkligen behålla sektens onda genius, sportchefen ApPea efter denna fortsatta katastrof som inte tycks kunna hejdas? Och vem kommer de att skylla på i år, tro?

Är det "Skellefteås innevånare" som Apan återigen skyller på? "De kommer ju inte på våra hemmamatcher"?

Finns det inte någon i Apan som begriper att folk inte vill se ett lag med bekväma primadonnor som åker in efter sargen och avlossar meningslösa "skott"? Samt drar ut på matcherna genom att käbbla och tjafsa och låtsas arga efter varenda j-a avblåsning? Och som skämmer ut sig över hela landet genom att ha ett trött fläskberg som inte kan stå på rören, men fuskar, filmar och fulspelar som lagkapten, för att visa upp värdegrunnnnnnnnden?
Kommentera