Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977058

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: och DansbandsWolf: Fantastisk fin information och analys ni kommer med! Man läser och njuter! Och får en djupare förståelse för exakt hur svårt läget är för Apan, efter Näsans galna köpfester och ApPeas megalomana investeringar, som vore Apschtaan och Apsekten hockey-universums medelpunkt.

Kollapsen kan komma fortare än man trott. Tänkte först på uttrycket "Upp som en sol, ned som en pannkaka" men insåg direkt att i detta fall handlar det om...

Upp som en sol, ned som en pank Apa.
Uppladdat:

450x300-images_63.jpegimages_63.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollade upp personalen på de officiella hemsidorna för Apan och för Luleå för jämförelse.

På marknadsidan har Luleå Hockey tre personer med titeln "säljare företag" medan Apan har en enda med titeln "säljare".

Däremot har Apan en massa personer med rent administrativa uppgifter dvs jobb där de kan rulla tummarna när de fixat uppgifterna.

Känns som att Luleå är mer offensivt och arbetar utåt för att få och hålla uppe kontakt med sponsorer?

Apan å sin sida har ju bara fokuserat på en "sponsor" dvs kommunen och 100% kommunalägda bolag, så gissningsvis handlar det mest om att Överstepräst Nordlund och ApPea käkat bjudmiddagar och festat loss med VIP i kommunalstyrelsen.

Tidigare under säsongen hade de ju lyckats lura Piteås kommunalordförande att komma ned till ApKraft Arena och festa loss samt sponsra matchen. Illustrerande hur Apan jobbat för sin ekonomi, insatser som inte ser så där superlyckade ut... när de backar >28 miljoner på tre år...
Kommentera