Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977234

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Kan förstå hur du tänker, eftersom det är så de flesta av oss andra tänkt i många år.

Men när tanten blev moderator och eliminerar nästan allt som andra skriver, samtidigt som den andre lägger in vad skit som helst - på senare tid väsentligen någon sorts angrepp på Luleå som "pedofililaestadianer" sedan en skandal uppdagats avseende en liten by vid norska atlantkusten; utan relation till Luleå förstås, men galningens logik är hans egen - och det hela står kvar, utnämnt till "poesi" av moderatortanten....ja, då har många av oss givit upp.

Jag tror att vi andra skulle uppskatta om du väljer att avstå från möjligheten att kommentera på Apsidan som stöd. Fundera på saken!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: jo jag känner till allt detta, pedofilsnacket och dom orättvisa avstängningarna är för mycket! Fattar inte hur ansvariga från hockeysnack kan låta detta fortgå! Tycker man skall ha hög tolerans gällande tråkandet, man måste få retas om det sportsliga, ekonomi, publikt, talangutveckling, historia, sponsorer m.m med pedofilsnacket är sjukt och den olika bedömningen på avstängningar, raderingar är både löjlig och maktmissbruk!
Kommentera