Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977331

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En förening som saknar stil och självdistans, precis som ett antal anhängare till föreningen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: När sekten Apan ska skicka ut information om sin egen förträfflighet konverterar de utan att blinka sanning till apsanning och får alla till att vara från apblygden om det behövs.

Nu har i alla fall apsupportrarna på apkraft insett att det finns risk för att Oilers övertalar Broberg att stanna i Kanada redan till hösten och det innebär dels att denna "rena approdukt" aldrig vare sig tränat eller spelat för Apan; vete fan om han ens varit i Apschtaan överhuvudtaget? dels att Apan inte får ett enda öre om han nu går direkt till Oilers organisation.

Svårt att gissa om han blir kvar i Kanada eller inte, men en stor back, vald som #8 i första draftrundan...risken/chansen finns.

Broberg var ju den enda imponerande värvning Apan lyckats med i år och faller han bort blir det bara andrasortering av billiga, begagnade kvar.

Att Broberg valde Apan beror ju inte på att Apan är speciellt bra, utan snarare på att de har så usla backar att Öret-produkten Broberg bedömde att där kommer han att få rejält med speltid.

Vidare har Apan valt ny styrelseordförande nu. Den tidigare översteprästen Nordlundmark som endast märkts för att, när Apan gjort bort sig kapitalt, komma ut ur garderoben med "Nu lägger vi locket på, vi har minsann värdegrunnnnnnnnnd...." ersätts av brännvinsadvokaten Kenneth Falhström, med hockeybakgrund i form av att han var en misslyckas back i SK Lejon för hundra år sedan.

Googlar man nämnde Fahlström får man väsentligen upp att han haft ansvar för en j-a massa konkursförvaltningar. Och därmed tycks han utomordentligt välmeriterad för att ta hand om Apan som på senare år kollapsat sportsligt och ekonomiskt.

Dessutom har brännvinsadvokaten er rejäl potatisnäsa som inte tycks vara av denna världen och därmed ansluter han till Apans anrika historik av att använda sig av spelare och ledare med fruktansvärda kranar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det händer saker idag i hockey-Sverige:

Greg Scott till Brynäs.
Spencer Abbott till Leksand
Ville Leskinen till Färjestad.
Men på Apfronten intet nytt och man blir glad!

Vila nu ut Luleåkamrater för om någon månad börjar det om igen och vi har nog alla välgrundade förväntningar om en rolig säsong.
Rolig för våra framgångar både på dam och herrsidan och motgångar för Apans alla lag. :-)
Kommentera