Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977517

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Petter för h*lvete, SLUTA mata trollet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Mycket tragiskt. Att försöka tala aptrollet till rätta är helt meningslöst. Den enda effekten blir att han stimuleras att fortsätta sprida idiotier. Extra trist att mata trollet nu när så många av oss gjort gemensam sak för att svälta trollet till internetdöds.

När det gäller Apan kan vi i stället konstatera att börsen är tom, eftersom den rikedom de påstår sig själva ha består av låtsasvärden exempelvis i form av den lyxutrustade restaurang som ApPea - sektindoktrinerad med hybris - öste pengar på i Apkraft arena. Men den går ju back något enormt, eftersom de enstaka besökarna bara är sådana som inte bytt underkläder senaste åren, men dräller in och frågar "Hur billig är fulölen?"

Och dessa stålar har de myglat till sig genom att kommunen släckt alla julgranar och monterat ned den sociala omsorgen för att ösa >10 miljoner årligen på sekten Apan.

Näsan härjade ju fritt i tre år med den mest galna köpfest svensk hockey skådat, när han handlade vitt och brett utan att ha koll på om spelarna passade in eller inte - snarare kastade han sig fram med kommunaldopingsmiljoner när han hörde att den och den kostade skitmycket. Varpå lycksökarspelare drogs till köpfestmagneten och brände av någon säsong för Apan, genom att stå och luta sig mot sargen.

I år har ju Apan bara pengar för att handla begagnad andrasortering. Den ende spelare av de nyinhandlade som det var något med var förstås backen från Öret, vidareutvecklad av Riktiga AIK, men nu finns ju risken att han stannar i Kanada:-)

Under våren har Patrik Zachrisson var till salu och många SHL-klubbar har varit ute efter honom. Bland apsupportrar har han haussats som en våt dröm och en tvåvägscenter av det slaget är naturligtvis precis vad Apan skulle behöva.

Zachris har ju faktiskt spelat för Apan tidigare, och vid det tillfället betalade Apan enligt media ut en hel miljon i "påskriftsavgift" dvs pengar man under bordet betalade ut till Zachris "bolag" i Jersey eller Cayman Islands, allt i syfte att undvika den lagenliga skatt Zacris naturligtvis borde betalt för att arbeta i Sverige.

En miljon var exakt vad ApPea sparade in genom att den gången lägga ned Apans damlag, vilket han nog överväger att göra igen.

Men den här gången fick Apan tji, eftersom den saknar pengar att handla för. Apan trodde väl att Zachris ville "komma hem" till Apan, där han förra gången snabbt konverterades till att påstås vara från blygden.

Nejdå. Med tom börs lockar man inga spelare till byhålan Apschtaan. Köpespelarna får bättre bud från andra håll. När det gäller Zachrisson har han nu bestämt sig för Korvkiosken, som la högsta budet. Med medel som de bl a skaffat sig genom lin lukrativa handel med Trottoarkanter.

Apan får fortsätta botanisera på annat håll. Kanske SK Lejon har någon medioker center? Som sedan kan presenteras som "Supertalang" av ApPravda Norran?

Fast troligen har vi alla fel och har inte märkt att Näsan blivit sannspådd när han tillträdde för tre år sedan och förklarade att dysenterisekten Apan skulle dominera svensk hockey, ett sekttugg som bara Vennsohn köpte.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:

Kan bara instämma. Betydligt roligare när dom sätt där och höll på att svälta ihjäl och förde en diskussion med sig själva. Humor på hög nivå, och visade hur tragiska dessa är.
Kommentera