Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1977610

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Om uppropet "Mata inte trollen!"

Effekten blev märkbar. Utan näring kan trollen inte fungera och under nästan fyra veckor kom där bara ett enda inlägg. Därefter har de någon gång per vecka försökt stänka in ett några inlägg, men då de inte fått svar, har de lagt ner till de någon vecka senare testat igen.

Peter registrerade sig på Hockeysnacket i höstas som "neutral, har inget favoritlag", men har emellanåt skrivit på Luleåsidan samt mindre än en gång per månad lagt ett inlägg på Apsidan. Men nu, under pågående aktion "Mata inte trollen!", väljer Peter att skriva frekvent på Apsidan.

Då ombeds han flera gånger vänligt att inte göra det men svarar att han struntar i det och att han saboterar den kampanj som de flesta som skriver på Luleåsidan ställt sig bakom. Och för att rejält demonstrera att "jag gör som JAG vill och skiter i vad NI vill" öser han på några dagar in fler inlägg än han någonsin gjort på Apsidan och det utsvultna trollet matas. Gång på gång på gång.

Detta respektlösa uppträdande har diskuterats per brev mellan skribenter på Luleåsidan. Och den helt dominerande uppfattningen är att den som väljer att jävlas med andra på det sättet och saboterar det upprop som Luleåsidan definitivt står bakom bör inte vara välkommen att skriva på Luleåsidan.

Peter! Du har redan informerats om ovanstående i brev, som du inte svarat på, och du vet mycket väl vad som gäller. Väljer du att sabotera vårt upprop genom att mata trollen kan du göra det, men då väljer du också att inte vara välkommen att skriva på Luleåsidan.

Det här inlägget kan förstås i sig indirekt fungera som trollföda och därför blir det inga fler kommentarer om detta på Luleåsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jösses, vilken parodi!
Var? Skellefteåsidan...
Kommentera