Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978572

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Du är inte ensam - flera tror att "Peter" är ett alter ego till Yoda/Barbro. Dessa två har ju en historia av att ha figurerat samtidigt under så många namn att inte ens Apan själv har bytt namn lika ofta.

Vidare är det ett klassiskt trollknep att etablera parallella "nicks" för att dyka upp och fungera som stöd för trollet.

Jag vet inte säkert. Fakta är att denne Peter registrerade sig på snacket i höstas och då som neutral, utan klubbtillhörighet (när jag påpekade det för några månader sedan ändrade han och påstod sig vara Luleåsupporter).

"Peter" har inte varit närvarande så mycket. Skrivit lite på Luleåsidan då och då, men väsentligen allmängods och plattityder. Och dessutom lagt något inlägg på Apsidan per månad, men inte skrivit något på andra sidor.

Intressant nog visade han ett ovanligt intresse för regelverket som motiverar blockering på Luleåsidan, samtidigt som han klagade ordentligt på hur andra Luleåsidor hanteras.

När vår kampanj att inte mata trollen drog igång tystande ju trollen. Ett enda "pedofiliinlägg" på en månad, annars tyst.

Och DÅ! Dyker denne "Peter" upp och plötsligt kan han inte motstå att lägga en massa inlägg på Apsidan varefter de nymatade trollen svarar.

"Peter" informeras gång på gång på ett mycket vänligt sätt om den pågående kampanjen att inte mata trollen och att hans agerande förstör för alla vi andra, som kommit överens om att svälta trollen till döds, delvis pga den skit som de förorenar nätet med, det sätt som de uppträder mot andra, och dessutom pga det oförskämda bedrägeri där "moderatortanten" - eller om det är trollet själv (?) - sitter och eliminerar samtliga inlägg av andra, medan trollets vansinnigheter får stå kvar under påståendet att det handlar om "poesi".

Peter förklarar att han struntar i att han förstör för oss andra och saboterar vår kampanj, och för att riktigt visa det öser han inlägg på apsidan varpå trollen frodas, när sig och svarar med ytterligare inlägg.

Vidare svarar Peter INTE på brev, men på sidan svarar han på vänliga uppmaningar med att i stället börja angripa det som skrivs på Luleåsidan.

Hela situationen diskuteras brevledes mellan skribenter på Luleåsidan och många av de som står bakom kampanjen "Mata inte trollen!".

De flesta bedömer att "Peters" agerande är så suspekt att man måste misstänka att det i själva verket är trollet som ligger bakom signaturen.

Med denna bedömning och när "Peter" så tydligt visat att han väljer att jävlas med oss beslutas att han får en temporär avstängning.

Då exploderade "Peter" rejält och kastade in felstavade, grammatiskt inkorrekta inlägg med termer om diktatur, odemokratiskt, fascism, narcissism, Mao Tse Tung och jag vet inte vad. Vidare ljög han gång på gång och påstod att han fått information per mail från härvarande moderator samt svarat det ena och det andra - allting bara påhitt från hans sida.

Sant är att han bönade och bad om att få skriva på Luleåsidan igen och att sidans moderator förklarade att

"Om du fortsätter mata trollen blir du fortsatt blockerad. Väljer du att skriva på Apsidan, väljer du samtidigt bort att skriva på Luleåsidan. Men: om du inför det valet väljer bort Apsidan för att få tillgång till Luleåsidan avbryts omedelbart din blockering här. Och när du då blir insläppt får du som första inlägg förklara att du efter att ha funderat på saken valt så."

Men "Peter" svarar inte på fler brev utan väljer att i stället föra ut "debatten" på Apsidan där han påstår sig vara utsatt för diktatur-utpressning och öser ut en massa hitte-på och ljug.

Numera stavar han fel, skriver illa och missar att efter komma eller punkt följer ett mellanslag - något som knappast någon annan än den illiterate moderatorstanten på apsidan pysslar med. Snart börjar "Peter" väl att hoppa över ett flertal "att" i varje mening: det ord som "moderatorstanten" aldrig lärt sig använda.

Hela detta agerande av "Peter" styrker uppfattningen att han verkligen är en pseudonym, listigt placerad av trollet, och Luleåsidan gjorde bedömningen att helt säker kan man inte vara, men ett beslut måste fattas åt endera ena eller andra hållet. Och en långdragen skitdebatt i frågan kommer inte i fråga - det är i stället sådant som troll älskar att ha fått igång.

Men här är vi starka att fatta beslut som måste fattas och när en "clean breake" är påkallad drar vi oss inte för att utöva den makt, som innebär ett ansvar att använda den, när så behövs. Nicekn "Yoda", "Barbro", och "Peter" är således på livstid avstängda från Luleåsidan för trolleri.

Detta inlägg och svar till dig kommer ofelbart att leda till att trollen på apsidan öser på med sitt vanliga dravel, men det skiter vi i.

De flesta av oss tror alltså att din misstanke är helt befogad, Zappaholic!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sanna ord broder, kunde inte skrivit bättre själv. :-)

En annan iaktagelse betr apsidan är att i princip allt som där skrivits av andra utom Yoda och Barbruden har raderats oavsett om det skrivits i vänliga, relevanta eller i mera aggresiva ordalag mot Apan och Apbokens såkallade poesi. Alla inlägg förutom de skrivna av ”gubben i lådan” Peter.
Var och en drar sin egen slutsats.......

För övrigt noterar vi med tillfredställelse att det gått ännu en vecka utan att Apan hittat någon 1:a center. Och att tiden för att spela in den nya ack så viktiga pusselbiten i Daltons aphockey minskar för var dag som går vilket våra eminenta sportchefer i Luleå fixat för våran del för länge sedan.
Man blir glad!
Kommentera