Luleå HF

115480 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978580

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå rankas trea av Hockeynews, det är ju kul. Tycker nog man underskattat tränartrojkan och jag tror också att Sellgren återkommer i höst. Vi är starkare än de tror! Lätt att inse att FBK är andraplatsrankad och Frölunda Kul med sånt här och mer begåvat är Aftonbladets. Färjestad blir som vanligt att räkna med men vi ska tävla in i kaklet. Blir en trevlig vinter igen! 😀

hockeynews.se/articles/9656/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jo. jag håller med. Att bara ge fyra stjärnor i stället för fem när det gäller att bedöma Bulan och de andra? Det känns inte korrekt.

Luleå var mycket starka senaste säsongen och redan när den tog slut hade Bulan och Skuggan ordnat truppen för den kommande säsongen - och det uppfattas som en rejäl förstärkning. Enda bekymret är just nu om Sellgren väljer att ta chansen i Nordamerika, men det kommer ledningen säkert att kunna hantera.

Men hur starka blir vi relativt övriga lag? Ju längre denna silly season pågår, desto mer undrar man. Många förändringar i många lag och svårt att värdera vad det kommer att innebära.

Tänk att vi måste vänta runt sex veckor till innan vi får se vårt spännande Luleå i Champions! Man räknar dagarna, timmarna och minuterna...
Kommentera