Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979706

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Blister Brigade: Jag tror att han behöver vara mer med i Luleå ett tag innan han kan bedöma saken, inklusive att förstå och imponeras av hur en klubb med begränsade resurser ändå kom före Frölunda i serien och tog slut först i vår inbördes semi, samtidigt som Frölunda med jätteregionen västra götaland utan besvär och konkurrens kan plocka upp hur många talanger som helst, inklusive hur rika Frölunda kan komplettera med att köa in allt de behöver.

Men. "intressant" var ett intressant ordval.

I min värld används det uttrycket inte sällan som ersättning i stället för att säga att "din mat smakar skit", det du skriver, målar eller komponerar är skitkasst och så vidare ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: begränsande resurser! Tillåt mej små le! Ni är en dom rikaste klubbar då det inte spelar någon roll om ni trampar i klaveret med en miljardär som skjuter in cash alt. tar mössan i hand och ber om mer från LKAB/SSAB 😁 att ni skötter ekonomin bra nu ska ni ha en eloge för men så har det inte alltid varit då ni själva ställt till det många gånger! Men jag håller med det var verkligen ett annorlunda ord val för att vara nyvärvad, han kan ifs vara en rätt djup och analyserande kille, kommer gör stor nytta hos er 👍
Kommentera