Luleå HF

91928 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1980205

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ja kvinnlig fägring e fantastiskt trevligt att bara vila ögonen på men jag gillar inte sporten damhockey!! dom får gärna spela men för mig blir det liksom aldrig intressant!! int tillräckligt bra helt enkelt! Ser hellre på damhandboll eller damvolleyboll där skillnaden inte är så tydlig! Kollar på damidrott ofta men hockeyn är den sport där jag inte nappar! Och som jag sagt innan så kommer jag givetvis att hålla på ett framtida Frölunda damlag men intresset kommer inte att infinna sig! håller tummarna för att Göteborg lyckas med sin satsning och nu får dom ju tydligen hjälp av Goa Gubbar!
så det blir säkert bra med tiden:)

Håll ut!!

Mike.F
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Precis som du påpekar: "Nu går Frölundas supporterklubb Goa Gubbar in som sponsor till Göteborg HC. – Vi tycker att det är värt att hjälpa damhockey i Göteborg. Vi ska försöka göra något för dem, jag tror att de uppskattat att få dit en riktig hejaklack, säger Goa Gubbars ordförande Marco Vieira till GP. Frölunda har sagt nej till att ta över Göteborg HC till verksamheten."

Vi håller tummarna för att Frölunda tänker om och hänger på den vinnande, moderna synen på damhockey:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Fina ord av dig och fin inställning.

Damhockey är förstås en mer påklädd sport än t ex beachvolleyball, men ju svårare det är desto större blir lyckan.

Se bara på Luleå Hockeys Emma Nordin nedan, minuter efter att hon med laget samma säsong blivit världsmästare för klubblag, seriesegrare för fjärde året i lag samt vunnit SM-final igen, mot alla odds efter underläge 0-2 i matcher mot en inledningsvis överlägsen DamPungen, fullproppad av inköpta stjärnor från utlandet.

Hela hon skiner av lycka och kan inte bli mer vacker :-)
Uppladdat:

375x300-skarmavbild-2019-08-06-kl-221202.png

+2
Kommentera