Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1980198

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Du måste vidga vyerna, Mike F.!

Varje gång jag kommer till Götet vid den här tiden på året blir jag föreslagen att uppsöka Avenyn, slå mig ned på en uteservering, beställa en pilsner, och bara njuta av all kvinnlig fägring. Så jag vet nog vad ni gillar på Sveriges framsida och tror att det inte dröjer länge förrän vi får hälsa Mike F. välkommen att lämna damhockeysvendomen bakom sig!

Men det är också utvecklande att inte bara fokusera på sin egen klubb utan också hålla ett öga på vad andra har för sig.

Och i kväll är det APANS SPEKTAKEL!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ja kvinnlig fägring e fantastiskt trevligt att bara vila ögonen på men jag gillar inte sporten damhockey!! dom får gärna spela men för mig blir det liksom aldrig intressant!! int tillräckligt bra helt enkelt! Ser hellre på damhandboll eller damvolleyboll där skillnaden inte är så tydlig! Kollar på damidrott ofta men hockeyn är den sport där jag inte nappar! Och som jag sagt innan så kommer jag givetvis att hålla på ett framtida Frölunda damlag men intresset kommer inte att infinna sig! håller tummarna för att Göteborg lyckas med sin satsning och nu får dom ju tydligen hjälp av Goa Gubbar!
så det blir säkert bra med tiden:)

Håll ut!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det är bara att ta av sig hatten, buga och bocka och gratulera Apan till en fantastisk framgång igen, när man nu slår rekordet och bevisar hur enorrrmt intresset för Aphockeyn är i Apschtaan, bekräftat genom de bilder Apan själv publicerar från den stora dagen - Den Första Fiskda...förlåt: "Isträningen".

Ansiktsmålningen var synnerligen uppskattad, som vanligt!

Kön till fiskdammen var hur lång som helst och inte ens Apans egen maskot - Apan - lyckades böna sig in längre fram i kön.

Det var verkligen en intensiv och seriös isträning för hockeyspelare, vilket visas av ett flertal bilder, där spelet är i full gång med fart och frenesi framför fullsatta läktare!

Och på den sista bilden som visar Aplaget på isen har man föst ihop samtliga åskådare bakom laget för att visa hur enooooooormt intresset för Aphockeyn är i Apschtaan, och som skrivs över bilden tackar blygdens lag alla de 5000 personerna som infann sig för att hylla Apan och som har fyllt läktarna fullständigt.

Speciellt hyllar vi i kväll Apans mest trogna supportrar - de tomma stolarna som alltid åskådar när det är match och även så nu när det "bara" är Den Första Fiskda...jag menar: "Isträningen".

Nu väntar vi bara på att Apans utskickade pressmeddelande ska tas in och publiceras i tidningar landet över och hoppas också att TV bevakat den fabulösa tillställningen och kanske fyller på med att intervjua någon av Apans Hard Core sup-portrar - de tomma stolarna!
Kommentera