Luleå HF

93549 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1980253

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och ja....hur tänker man, dagen efter Den Första Fiskdammen?

Kvällen, då de tomma stolarna ställde upp och fyllde läktarna för att se Apan isträna med småttingar, samtidigt som kön av ansiktsmålade som ville pröva lyckan med fiskdammsspöet slog nytt rekord, underhållen av banjomusik?

På något sätt måste det väl symbolisera det högsta av det högsta när det gäller herrhockey. Motsvarande ungefär när Luleå Hockeys damer blev världsmästare för klubblag?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå, och även andra klubbar har inlett säsongen med att träna på is, medan Apan hållit fiskdammspektakel och ansiktsmålning inför fullsatta läktare, väsentligen befolkade av tomma stolar.

Det är som vanligt alltså och säsongen börjar lunka igång.

Luleå har tre träningsmatcher inplanerade innan det startar på riktigt:

15 augusti Burkölen-Luleå
Norrderby mellan Luleå och Västerbottens mest anrika och klassiska lag, nu förstärkta av Per Kenttä och - hoppas vi - en säsong som leder fram till kval till SHL.

20 augusti Kärpät-Luleå
Norrderby mellan kontinentens två nordligaste och också två av de allra bästa hockeylagen.

22 augusti Luleå-Apan
Och så avslutar vi med en skrattfest vid hemmapremiären i Delfinen, mot kollapslaget från blygden, där ovanligt många i år bär specialutrustade handskar för sex fingrar.

Efter den pajasmotståndaren startar allvaret:

29 augusti Luleå-Augsburg (CHL)
31 augusti Luleå-Liberec (CHL)
6 september Augsburg-Luleå (CHL)
8 september Liberec-Luleå (CHL)
Samtliga matcher - både hemma och borta - mot de två tuffaste motståndarna i CHLs gruppspel på tvä veckor alltså. Sedan återstår bara det senare dubbelmötet mot Belfast.

14 september Luleå-Läjkers SHL
Repris mot läjkrarna, som vi sparkade ur slutspelet i kvarten i våras. Intressant, med tanke på alla nya läjkinköpespelare också för att se filmaren Shinimin som Läjkers obeskrivligt
Kommentera