Luleå HF

92753 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1980661

Sv: Forum för Skellefteå AIK
DansbandsWolf: Underbar läsning, en beskrivning som värmer! TjockSteffe var en hygglig komplementcenter för en brunkarlina en gång i tiden men alla bedömare har ju uppfattningen att han lagt av helt senaste säsongerna och enda anledningen att han "fortsätter" är förstås för att mjölka ytterligare stålar så länge han kan. NHL har ju tagit definitivt beslut att den gratisåkaren har gjort sitt hos oss, AHL likaså. Och vare sig KHL eller Schweiz låter sig luras, inte heller SHL-lag på den övre halvan.

Men Apan! Svårt pungslagna efter Näsans vilda köpfest under tre år med >28 miljoner bortslösade har Apan ändå skrapat ihop lite resurser och, efter att ha plockat in billigt från andrasortering, sparat för att nu gå all-in för att plocka hem lösningen för The Apa Big Problem sedan åratal - en offensiv, kreativ tuff center som tar för sig i motståndarnas slott och har ett curriculum vitae av att servera målgivande pass. Kort sagt den felande länken mellan Möller och Highsticking.

Och in kommer TjockSteffe.

Man blir glad.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Ja broder.

Lagom till 1:a Koskenkorvacuppen i november när Apan tappat hopplöst många matcher och sladdar i botten med Oskarshamn och insett att säsongen är förlorad, då kommer det ylas på Apforumen hur mycket man saknar kalkonen Olimb.

1:a center Svingpjatten vill inte ha puck, är sist i 5:an in i anfallszon och sist att komma hem till egen zon i backcheck.
Underbara besked.

Man är glad!
+2
Kommentera