Luleå HF

115908 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1980652

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Glädjande besked om Svingpjatten från sign. Krysset på Nordkraft:

”Snackde med spelare under träningen på så sett engagerad. Men tycker att när han får pucken så vill han gärna släppa den till medspelare sedan åker han iväg.
Åker mkt skridsko men det går trögt. Kan bero på att han ev inte är fulltränad. Släng in Jimmie så kommer han se vilsen ut också.

Man ser dock när det är spel att han när de anfaller hamnar långt bak dvs de andra forwards har han framför sig. Då spelet vänder hinner han än inte vara snabbt i egen zon han kommer sist näst sist in av de i femman. ”

Ser ut som om Apan fått sin egen TjockSteffe, som med en sommarträningen bestående av bbq och lek med barnen tänker spela sig i form under säsongen.
Gissa att kontraktet bryts före december.
Frågor på det.

Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
DansbandsWolf: Underbar läsning, en beskrivning som värmer! TjockSteffe var en hygglig komplementcenter för en brunkarlina en gång i tiden men alla bedömare har ju uppfattningen att han lagt av helt senaste säsongerna och enda anledningen att han "fortsätter" är förstås för att mjölka ytterligare stålar så länge han kan. NHL har ju tagit definitivt beslut att den gratisåkaren har gjort sitt hos oss, AHL likaså. Och vare sig KHL eller Schweiz låter sig luras, inte heller SHL-lag på den övre halvan.

Men Apan! Svårt pungslagna efter Näsans vilda köpfest under tre år med >28 miljoner bortslösade har Apan ändå skrapat ihop lite resurser och, efter att ha plockat in billigt från andrasortering, sparat för att nu gå all-in för att plocka hem lösningen för The Apa Big Problem sedan åratal - en offensiv, kreativ tuff center som tar för sig i motståndarnas slott och har ett curriculum vitae av att servera målgivande pass. Kort sagt den felande länken mellan Möller och Highsticking.

Och in kommer TjockSteffe.

Man blir glad.
Kommentera