Luleå HF

115908 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1980687

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Håller med du broder, på Nordkraft forum finns kunniga och seriösa Apfans och inte bara troll som här på HS i Apboken.
Men även Nordkraft är besudlad med Yoda (Ossian) och Barbro (StigVig) där inte minst Barbro sprider sin svada som tex idag där han skriver med anledning hur få fler publik till Apkraft arena:

”Offensiv hockey med mer mål då kommer publiken tillbaka.
Dödgrävarhockeyn likt Fuleås Tråkhockey tror jag inte publiken vill se något mer av.
Hellre vinna med 8-7 än 1-0”

Stor komik och ett uttalande i sann fake News Trumpanda.
Att Barbro blundar för att Luleå gjorde 5:e flest mål säsongen 2018/19 tyder enbart på avundsjuka men det är klart att det är tråkigt att vi släppte in minst mål också.
Bara att tugga i dig Barbro / StigVig

Lustigt också att StigVig har Luleåsonen Hardy Åström som avatar men Yoda har ju Ledin så de är nog riktiga hard vore Luleå Hockeyfans innerst inne :-)
Det var ju alla i ApSchtaaaaan under de mörka åren då Apan håll till i lägre divisioner, någonting de lever i självförnekelse beträffande.

Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
DansbandsWolf: Ja, det finns förvisso ett antal normala hockeysupportrar som trist för dem råkar hålla på Apan, men än mer trist för den klubben är att de "tack vare" sin sekteristiska värdegrunnnnnnnd lockat till sig så många kompletta nollor.
Kommentera