Luleå HF

90929 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1981022

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och om man nu väljer att se det Riktiga Hockeylaget MooDoo på is i morgon kommer föreställningen alltså att besudlas av apor och det är ju som det är.

Man kanske får lite förhandsinfo även för det låtsaslaget.

Kör det Norskoskar med spaden eller blir det mannekängen eller kanske lille Gustaf som slänger in puckar?

Och hur blir det med Apbackarna - de, som i åratal varit med underhållande skrattfester än hockeyförsvar? Nu har de ju fyllt på lite med s k blygdenbackar med CV att ha varit rätt kassa på annat håll: blir det plötsligt fungerande bara eftersom de får spela i blygdens lag?

För att inte tala om hur man kommer att skratta när man får se TjockSteffe, som skulle lyfta hela apgänget från en förväntad kamp mellan strecken till ett topplag. Jo, hejsan.
Uppladdat:

397x300-images-3.jpeg

+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi noterar att Oskar Sundqvist valde att visa upp Stanley Cup hemma i Norrbotten i gårdagens match mellan Boden och Kiruna i stället för i kvällens match mellan Apan och MooDoo.

Men sedan Apan bönat och gnällt är han idag hygglig och passerar gardinbaren i Aparenan för att därvarande lunchgäster ska få se bucklan medan de käkar det slafskrubb och den fulöl som mindre nogräknade bjuds på i ApPeas skrytbygge.

Det lustiga med ApPeas ekonomiska slöseri, iscensatt motiverat av sekthybris, är ju att Apan "värderar" de feltänkta skrytbyggen ApPeas bortkastade pengar lagts på, till summor som de skulle kunna säljas för om de var placerade vid Stureplan i Stockholm, eller motsvarande. Medan sanningen är den att de knappast är värda något alls i Schtaan: det är ju marknaden som bestämmer värdet och ingen alls är beredd att lägga bud på och köpa ApPeas felsatsningar förstås, och därmed är de inte värda något alls. Men Apan kör på med sina apsanningar och påstår sig - genom att inneha dessa skrytbyggen - ha ett jättestort "eget kapital". Medan sanningen - nu talar vi riktig sanning, inte apsanning - är den att Apan är mer eller mindre black och tvingas ta kortfristiga lån sedan förra året för att avlöna spelare och andra anställda, liksom att Apan inte kan konkurrera om spelare, eftersom Näsan slösat bort alla resurser under sina tre år av galna köpfester.

Det trista är att hela detta vansinniga slöseri finansierats genom den kommunala dopingen där de ordnat fram pengar genom social nedrustning och genom att släcka samtliga julgranar i norra Västerbotten till sorg för alla små barn som i stället hänvisas till det årliga bedrägeriet varje augusti då Apan ställer till med fiskdamm för att därefter förklara att "hockeyintresset i Apschtaan är rekordstort" sedan de räknat folk i fiskdammsköer och fyllt på med åskådande tomma stolar i Aparenan.

Det är lätt att förstå att norrbottningen Oskar föredrog att visa upp bucklan vid hockeymatch i Luleå förra gången och nu valde att visa upp den vid hockeymatch i Boden.

Att den just nu passerar lunchgästerna i ApPeas monument symboliserande Apans ekonomiska kollaps är snarast illustrativt för den avsaknad av Riktig Hockey som gäller för sekten.
Uppladdat:

450x299-images-7.jpeg

+2
Kommentera