Luleå HF

91921 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1981075

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi noterar att Oskar Sundqvist valde att visa upp Stanley Cup hemma i Norrbotten i gårdagens match mellan Boden och Kiruna i stället för i kvällens match mellan Apan och MooDoo.

Men sedan Apan bönat och gnällt är han idag hygglig och passerar gardinbaren i Aparenan för att därvarande lunchgäster ska få se bucklan medan de käkar det slafskrubb och den fulöl som mindre nogräknade bjuds på i ApPeas skrytbygge.

Det lustiga med ApPeas ekonomiska slöseri, iscensatt motiverat av sekthybris, är ju att Apan "värderar" de feltänkta skrytbyggen ApPeas bortkastade pengar lagts på, till summor som de skulle kunna säljas för om de var placerade vid Stureplan i Stockholm, eller motsvarande. Medan sanningen är den att de knappast är värda något alls i Schtaan: det är ju marknaden som bestämmer värdet och ingen alls är beredd att lägga bud på och köpa ApPeas felsatsningar förstås, och därmed är de inte värda något alls. Men Apan kör på med sina apsanningar och påstår sig - genom att inneha dessa skrytbyggen - ha ett jättestort "eget kapital". Medan sanningen - nu talar vi riktig sanning, inte apsanning - är den att Apan är mer eller mindre black och tvingas ta kortfristiga lån sedan förra året för att avlöna spelare och andra anställda, liksom att Apan inte kan konkurrera om spelare, eftersom Näsan slösat bort alla resurser under sina tre år av galna köpfester.

Det trista är att hela detta vansinniga slöseri finansierats genom den kommunala dopingen där de ordnat fram pengar genom social nedrustning och genom att släcka samtliga julgranar i norra Västerbotten till sorg för alla små barn som i stället hänvisas till det årliga bedrägeriet varje augusti då Apan ställer till med fiskdamm för att därefter förklara att "hockeyintresset i Apschtaan är rekordstort" sedan de räknat folk i fiskdammsköer och fyllt på med åskådande tomma stolar i Aparenan.

Det är lätt att förstå att norrbottningen Oskar föredrog att visa upp bucklan vid hockeymatch i Luleå förra gången och nu valde att visa upp den vid hockeymatch i Boden.

Att den just nu passerar lunchgästerna i ApPeas monument symboliserande Apans ekonomiska kollaps är snarast illustrativt för den avsaknad av Riktig Hockey som gäller för sekten.
Uppladdat:

450x299-images-7.jpeg

+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så uppmärksammar vi dagens för att inte säga årets BOMB i Hockey-Sverige:

"Brynäs-stjärnan Erika Grahm har delat en slags programförklaring på Instagram. I det kan man läsa om varför Damkronorna väljer att genomföra kuppen mot förbundet.

Många av oss har tillhört stommen i Damkronorna under lång tid. Kommande generationer tävlar för att göra samma sak. Många av oss har burit på den frustrationen som lett till dagens beslut i flera år. Nu handlar det om att den yngre generationen ska slippa göra det"

"Från och med i dag kommer ingen av oss att representera våra blågula färger innan svenska ishockeyförbundets ledning visar att de vill jobba tillsammans med oss spelare för att utveckla och skapa bättre förutsättningar för oss i nuvarande landslagstrupp – och för alla kommande trupper i framtiden"

”Idag har vi, samtliga spelare uttagna till Damkronornas kommande samling, under förmiddagen meddelat svenska ishockeyförbundets landslagsledning ett gemensamt och enat beslut. Vi kommer samtliga att tacka nej till förberedelselägret på Bosön 15-19 augusti och följande femnationsturnering i Finland, 20-25/8.

Totalt 43 spelare har fått en kallelse till samlingen. Ingen kommer att delta”,

”Det skär i våra hjärtan att en av de första reaktionerna för oss som tilldelas äran att representera vårt land återkommande är hur mycket minus vi kommer att gå ekonomiskt genom att tacka ja.”"

KOMMENTAR:
Peter Reinebo från Svenska Olympiska Kommittén hittade på att knäppgöken Porkka-Bork skulle få oinskränkt makt över Damkronorna och Svenska Hockey Förbundet accepterade hans galna påhitt.

Följden blev att inte bara Damkronorna utan också landets bästa spelare och ledare för damhockey hanterades extremt illa av förbundet under en massa år i följd och resultatet blev - inte OS-glud som Porkka lovat - utan att Damkronorna försämrades till historiskt sämsta nivå och kastades ut ur A-gruppen internationellt.

Som utomstående kan man bara konstatera att förbundets ledare och ansvariga gjort bort sig så in i helvitte och dessutom inte ens erkänt och rättat till utan fortsätter sin kamp för att destruera damhockeyn i Sverige.

Detta är en skandal och värst av allt är att den bara fortsätter och fortsätter och fortsätter.

Jag börjar luta åt uppfattningen att det som nu måste till är att alla förbundets inblandade och ansvariga för svensk damhockey nedifrån och upp måste sparkas och det fortare än kvickt.

Sverige har många härliga damhockeyspelare och de förtjänar respekt och rättvis behandling. Alla j-a gubb-dinosaurer som inte begriper detta borde rullas i tjära och fjäder och förpassas till nya uppgifter som bättre passar den nivå där de befinner sig.

Det finns säkert lämpliga sådana uppgifter tillgängliga, exempelvis att städa toaletter på förbundet.
+2
Kommentera