Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981926

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, när vi nu avhandlat och fint illustrerat highstickings förbannat fula uppträdande på isen är det inte mer än rimligt att den vidriga Fläskberget får samma behandling.

Det handlar inte om att snacka skit om de båda utan att visa upp och med bildbevis redovisa hur illa de uppträder.skämt, om det inte vore från Apan.

Speciellt eftersom Apan hotar med att försöka ta in Fläskberget igen.40 år gammal ska detta fläskberg utan balans och fart in på SJHL-is för att sabotera? Man skulla tro att det var ett

Fläskbergets mygel och fusk, filmningar och pååkningar på vakter är väl kända.

Men detta fläskbergs favorit - att ostraffat kasta sin vidriga fettmassa över andra spelare i motståndares målgård - vad fan har det med hockey att göra?

Kolla på nedanstående:

Första tre bilderna där en målvakt och till slut samtliga fem utespelare i motståndarlaget samt en ensam apa står upp och spelar hockey, intet ont anande men hur det överviktiga Fläskberget tar fart utifrån och bara kör rakt in och kastar sig över hela bortalaget.

"Det är hård kamp framöver mål" eller "Man får ge och ta" brukar Fläskberget kommentera sådant om han tillfrågas i efterhand?

Vaddå kamp? Vaddå ge och ta?

Jag ser bara ett vidrigt Fläskberget som med erotiska undertoner kastar sig in och tvingar fram en ormgrop. Jag har inga åsikter om det nu skulle vara hans normala beteende utanför isen. Men när jag ser på ishockey vill jag banne mig slippa se Fläskbergets avarter sedan han överdoserat Viagraintaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så sätter vi DamApans "prestation" i sitt sammanhang.

Som bekant storkrossade Luleå Hockeys stenhårda damer Apan som fick sin historiskt största förlust med 0-8 i fredags.

Lördag kväll följde våra härliga damer upp det med att spöa finska mästarna 2018 - Kärpät från Uleå med 7-0.

Efter matchen gick Kärpät ut på lokal i Luleå där de bodde kvar på hotell. Uleåflickorna rullade hatt hela augustinatten i Luleå och sedan fick de i princip direkt sätta sig på bussen söndagmorgon för att åka ned till skithålan där de hade nedsläpp redan 12.00. Och torskade med 2-0.

Den snorige på apkraft tycker att DamApan imponerade och ApPravda Norran exploderade i glädje "DamApan bjöd på segervrål, nollade Oulun Kärpät".

He he, de små liven. Mörka fakta för att marknadsföra hitte-på-triumfer: har vi sett det förut?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vidrigt beteende. Respektlöst. Skaderisk på speciellt mv. Vore skönt att slippa en sådan smutsig spelare men samtidigt vore det njutbart på ett sätt om han gjorde comeback så han drar ner skithålslaget i dyn ännu mer. Tyvärr är det inte bara Fläskis beteende och Jockes jockar skithålslaget levererar. Dom har några till som beter sig ohederligt. Tänker på ex Swing-er-li och din antifavorit Pudas.
Kommentera