Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982312

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Man blir onekligen äcklad! Fattar inte hur dom kunnat komma undan med sitt skitbeteende år efter år. En vacker dag kanske ex Lindström får en klubba över truten, men då blir det väl ett jäkla grinande eftersom han verkar tro att han ska ha en gräddfil när det kommer till att klappa folk i ansiktet med klubban. Jimmie hoppas jag vi slipper se nåt mer, men samtidigt vore en comeback av honom ett sänke för skithålslaget så det är kanske nåt att hoppas på ändå, bara man kan hålla sig från att vomera. Tyvärr har dom arvtagare, primärt i form av Swingerli så skaik lär fortsätta bete sig illa hela vägen ner till allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo. Man hade ju lite hopp om att Apan skulle skärpa sig och söka bli ett normalt hockeylag när de blivit av med så många av sektens präster t ex Aplasse J, Näsan, CryBert, och ordföranden-översteprästen, även om dock ApPea inte sparkats ännu - han har ju sökt jobb som föreståndare för kulturhus, restauranger etc men ingen vill förstås ha honom.

Ändå ville man ju tro att Lill-Nisses farsa och Eric Forssell skulle kunna rädda den hockey som eventuellt kunde räddas.

Men därefter har de ju förklarat att de "håller en plats öppen för Fläskberget" ochdå inser man att det inte kommer att gå.

Tar de in detta feta blysänke igen, denna långsamma fettklump som nästan aldrig orkar med ett byte utan att tappa balansen och massakrera isen genom ett fläskbergskt pladask och annars bara märks genom fula påhopp och avstängningar - ja, då kan nog ingen eller inget rädda Apan.

Blir det så tror jag att det finns stor risk eller snarare god chans att Apan får fightas med Pungen om plats 12-13 just före Oskars som väl hängs av redan efter inledningsomgångarna.

Vi hoppas i så fall att få se ett västerbottensderby i "sista kvalet" våren 2020.

Blir trevligt när de största vidrigmonstrumen - highsticking och Fläskberget - de två "spelare" som så symboliserar Apans fulspel att klubben instiftat sina maskotar att vara förebilder för dessa, får vinka jö-jö till Elitserien SHL för två nya decennier i Apans naturliga miljö, Allsvenskan.
Kommentera