Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984409

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå reder ut det. Känns som att Luleåbox 4 mot 5 matchen igenom skulle innebära hyggligt jämnt spel, fast med lite övervikt för Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Paus inför tredje. Ryskorna är inte så individuellt dåliga, en del ganska skickliga. Men något lagspel att tala om har de inte.

Luleå inledde med att spela bra och då gjorde de som de ville. Därefter kör man lite lugnare, anstränger sig lite sådär, kör ofta själv. De vet ju att de möter ett sämre lag och med rejäl laghockey kan det rulla iväg ordentligt målmässigt, men i stället har man slagit av på takten och leker mest.

Nå, man ska väl lyckas vinna ändå. 4-2 just nu.

SEnare ikväll ska Apan upp mot Bern i Europas publikstörsta arena. Matchen inleds 19.45 på SVTV2 men går strax över till SVT24.

Däremot kan jag INTE se att SVT sänder morgondagens Augsburg-Luleå. JÄKLA SÄTT!

Ska man bli tvungen skaffa abbonemang på %€&%#% ViaSug?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Luleå Hockey har givit Glader ett erbjudande om att bli sportchef för damer och flickor. Vi hoppas han tar det, något som han säkert kan sköte utmärkt i många år.

Lite annan strategi för damsidan i Luleå; anställa kompetenta personer med månadslön.

Apan har avlt en lite annan strategi och söker nu tre personer som är villiga att arbeta gratis, för att ansvara för ledning och materialförvaltning för DamApan.

Något får mig att tro att Luleås variant är liiite effektivare. Å andra sidan har vi inte haft en högavlönat Näsa som kastat ut trettio miljoner på tre år för ingenting som fungerat.
Kommentera