115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984509

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: För att inte tala om alla nattliga telefonsamtal. Det är riskabelt att inte dela sektens värdegrunnnnnnnnnd.

2-1 till Bern nu och inte oväntat eftersom de tagit över rejält nu under andra perioden eftersom Apan inte längre hinner med och mer stillastående gått över till sarg-ut varpå Bern sköljer över igen.

Men vad händer?

Apan får ett anfall, får chans att skjuta och Apan adam med ryggen mot mål styr in pucken och bara sekunder efter det hackar Apan sig in i zon igen och wingerli klipper på halvdistans in 2-3!

Helt sjuk utveckling. Bern har under första halvan av andra perioden i stort sett tagit över helt och till slut faller ledningsmålet 2-1 - och bara en halv mint senare har Apan - som inte haft något offensivt alls i perioden - vänt till 2-3!

Jahaja. Sedan får Apan spela box utan mål och när den utvisade Apan kommer in får han direktpass och friläge, men det blir inet mål.

Fem minuter kvar av andra, Sedan Apan vände 2-1 till 2-3 har de skärpt sig rejält och ägt det mesta av hockeyn medan Bern tappat sin intensitet.

Konstiga matchbildförändringar, men det är hockey.