Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984704

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Såg bara tredje så det blir tycke baserat på det men ....
ser inte tempot, tycker inte vi håller i taktpinnen
Vi förlorar man mot man spelet, svagt i närkamperna
Har svårt med tyska spelvändningar
Slarvigt i uppspelen, oftare än vi vill blir vi av med pucken i mittzon på väg framåt
Passningsspelet är inte bra
Sondel i egen zon ... say no More

Ändå vinner vi, starkt 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jo. Andra perioden var vi riktigt bra och ägde matchen. Då hann inte augsburgarna med; när de var i anfall och de fick en massa låtsas-PP blev det hårt ansatta av vår box och i vårt anfallsspel hann de inte med.

Brännström är riktigt j-a bra och likaså Tyrväinen samtidigt som Isomäki kommer mer och mer. Tre mycket bra rekryteringar av Skuggan och Bulan där:-) Och förstås Hållander kommer att komma med.

I tredje med 2-4 och efter att ha ägt matchen är det ju risk för att man blir försiktiga och det är väl det du noterat, men trots allt tycker jag att Luleå fortsatte hota framåt och slutminuterna var det mer Luleå som hade tryck, men så kom den osaliga passningen av Sondräll fööljt av att Luleåpelaren vid sarg knappt tycktes ha styrfart och gav bort puck förbannat skitenkelt och när augsburgarna kört omkull Berguven i målgården hade ju Sondräll chansen att spela bort pucken åt sidan eller var fan som helst, men då tyckte han att det var en bra idé att vispa den rakt ut i slottet och det blir till en augsburgare som då kan enkelt lägga in kvitteringen sedan de tillåtis inkapacitera Berguven.

Det grämer mig att vi tappat 2+1 pinnar till detta Augsburg. Känns inte som att vi ska behöva göra det. Men vi har i alla fall tagit 3 pinnar med oss och kan vi lyckas i svåra bortamatchen mot Liberec har vi sedan dubbelmöte med Belfast och då ska det väl lösa sig.

Jag tror att Luleå går vidare men vill också att det ska bli som vinnare så att vi lottas mot någon grupptvåa i åtonndelsfinalen.
Kommentera