Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984947

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har Luleå ett sämre lag i år? tycker några spelare ser riktigt dåliga ut, problem med skridskoåkningen och allmänt dålig puckkontroll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Kom ihåg att vi här möter riktigt viktigt bra motstånd fullt i klass med klubblaget vi slog i US och blev världsmästare.
Det här är någonting helt annat än allt som ställdes framför oss i SDHL förra säsongen.
Riktigt kul och oerhört givande att få möta klassmotståndare, det kommer alla i laget ha nytta av framöver.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Fyra spelare har lagt av, japanskan är Emil-skadad dvs hela hösten, så det är en tunn trupp med flera unga uppflyttade.

Men under andra perioden tycker jag ändå att Luleå ägt spelet mot ryskorna: rörllgare med snabbare skridskoåkning, bättre samarbete och hittar varandra bra med pass. Med ryskorna mest bara får försöka stå emot. Har väl varit typ 10-2 i hyggliga målchanser och normalt sett kommer Luleås ledningsmål snart. Men med bara 1-1 finns alltid risken att det kan ramla in en balja i vårt mål i stället.

Och medan jag skriver detta är ryskorna framme i riktigt farligt och långt anfall, liksom för att signalera hur det går om man jINXAR.

Aha. PP för Luleå igen. Kan man hoppas att Glader plötsligt upptäckt att han givit fel instruktioner tidigare, råkade plocka upp boxspelsboken?
Kommentera