Luleå HF

92225 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1985341

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hitta CryBert!

Jo, det har varit upptaktsmöte inför SHL med sedvanlig fotografering av tränarna, se bild nedan.

Som synes kommer Pungen att lira helt svartklädda denna säsong. Kan man tro.

CryBert har tillfrågats varför han står där i svart, som signalerade han sorg alternativt visade upp vad han tycker om att ha sparkats av Apan och nu ha ett kontrakt som huvudtränare med Pungen i tre år - ett uppdrag som man räknar med att han kommer att entledigas från men lyfta fortsatt lön under kontraktstiden tre år.

När han sparkas pga uteblivna resultat i kombination med att han "tappar omklädningsrummet" sedan spelarna ledsnat på hans oöverlagda utskällningar och leverans av saliv i ansiktet på fr a de yngsta spelarna.

Som bekant har det överdrivna wurmet för Apan bland slöa media-"journalister" och aprunkare visat sig icke hålla streck när apspelarna ska upp till bevis i andra klubbar: majoriteten misslyckas fullständigt och får söka sig nedåt med svansen mellan benen. Det gäller också tränare. Apwallson och Aplasse J lurade ju till sig ett kontrakt som huvud- och assisterande tränare i Schweiz och de misslyckades förstås fullständigt varpå klubben fick sparka dem.

Och så kommer det förstås att gå för CryBert också. Misslyckas. DEn stora frågan är förstås hur Pungen kunde ta ett så dumt beslut som anställa CryBert och än mer: hur kunde de skriva på för att under TRE år pynta lön för CryBert? Helt obegripligt. Nu har jag ingen aning om vad CryBert kan tänkas kosta men 100 -150 000 kanske är en god gissning? I så fall innebär det att Pungen dragit på sig en utgift under tre år inklusive sociala avgifter på minst (kanske ytterligare pensionsavsättningar tillkommer) på 8-9 miljoner kronor - för en tränare som till intill sanning gränsande sannolikhet oomkullrunkeligen kommer att sparkas redan nu under hösten med Pungen under strecken i tabellen.

Obegripligt.

CryBert har tillfrågats om den svarta tröjan och svarar att det handlar om "Where is Waldo" på utrikiska, vilket på svenska blir "Hitta Hugo (bild nedan).

Förklaringen är förstås helt obegriplig, liksom allt som har med CryBert att göra.

Min gissning är den att CryBert - som är en "känslomänniska" (dvs utan civiliserad självkontroll) - inför mötet med SHL-upptakten uppfattade det som motsvarande en begravning och då följdriktigt draperade sig i svart.

Vi lär nog få se "känslomänniskan" CryBert leverera "intressanta" uppträdanden på kommande efter matchen-presskonferenser när han attackerar motståndarlagens tränare, spelare eller supportrar för att inte tala om när han helt enkelt ballar ur rejält och hänvisar till alla gruvarbetare i Pungens omgivning.

Kanske vi får höra honom kräva att alla ska sjunga "We shall overcome?"
Uppladdat:

450x243-skarmavbild-2019-09-11-kl-085548.png

447x300-skarmavbild-2019-09-11-kl-085523.png

242x300-skarmavbild-2016-10-05-kl-212859_6.png

+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Pontus Widerström ven fan är det?
Skall ärligt säga att det här är en spelare jag aldrig lagt på minnet och att han gjort 120 SHL-matcher utan att göra intryck är frapperande.
Möjligen kan förklaras med att han på dessa 120 mäktat med 9 ynka poäng, vilket jävla skämt.
Och han har Apan värvat....hi hi hi hi hi.
Det ar alltså så illa med den föreningen.

Man blir glad!
+4
Kommentera