Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986138

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sen på bollen men kan bara konstatera att vi vinner på herr, dam och J20 så det blir nog en rolig säsong för vårat Luleå Hockey.

Annat då för Apan där hela organisationen svajar och kritiken hårdnar på annars så självgoda fans bortskämda på framgångar.
Att Apan till sist orättvist tar 2 poäng hemma mot bottentippade Oskars är bara ännu ett bevis på att festen är över och Allsvenskan lurar runt hörnet nu när fiaskoJocke snart följer Jump till de pensionerades skara.

Darriga Lindvall gör så gott han kan men kommer inte över 83 i räddningsprocent men vem är förvånad? Målvakter från blygden har Apan aldrig fått fram och den fanatiska blygdenfixeringen Apan stoltserar med kommer skicka dem ut ur SHL sanna mina ord.

Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, nu har hockeyn börjar på riktigt i landet och underbart att se hur bra det går för Luleå på bred front, samtidigt som det motsatta gäller för det elakartade köpelaget 11 mil söder om oss :-)

I morgon fortsätter SHL med full omgång och på torsdag är det i alla fall sex matcher; bara Pölsan och Malmö som vilar då. Jag har inte kollat igenom schemat, men hoppas förstås att slippa allt jävelskap som SeMer, förbund och även klubbarna hittar på i form av en tabell som haltar så det fan är omöjligt att kolla hur ställningen är, igen-kligen. Visst är matcherna huvudsaken men jag vill helst - efter varje omgång - se att tabellen kommer upp och utgör en piska och morot för samtliga lag, samtidigt som man kan börja följa kampen i olika delar av tabellen: i toppen, bland topp sex, i botten samt bland de fyra bottenlagen under-mellan streck; och så mittengänget som inte bekänner färg.

Inledningsvis är det ju långt ifrån novemberlunk utan snarare intressanta drabbningar där lagen kommer att visa var de står. I morgon har vi:

ÖRET-LULEÅ
Vårt bogeyteam, alltså, och som efter målfesten i Karlstad fått hyllande rubriker samtidigt som Luleå inledde synnerligen starkt och stängde ned Läjkers, som de självutnämnda förståsigpåarna förklarat skulle bli starkare i år.

MALMÖ-RÖGLE
Det smäller direkt! Ett hett Skånederby där Rögle som tippas utmana högt i år också inlett imponerande genom krossen 4-0 på HV i första perioden, samtidigt som tipsen avseende Malmö går lite hit och dit; kan de stå emot Röglet i morgon?

APAN-WARULFVEN
En Ulfv som allmänt tippas bli topplag, men som tappade förstamatchen mot Öret, sedan mApKyss slängt in puckarna och levererat 72%, Mot en Apa, som inlett säsongen minst sagt tveksamt - med imponerande starka bara 1-2-förlust mot det internationella topplaget Grenoble som undantag - och nu med nöd och näppe höll oavgjort mot SHL-debutanten Oskars i första. Jag tror att Warulfven tvättar av sig Apan rätt så stabilt här.

LÄJKERS-DJURGÅRN
Två lag, som diskuteras som utmanare i topp, fr a Djurgårn, men som det inte är så lätt att värdera ännu. Blir intressant att se hur de fortsätter.

OSKARS-TROTTOARKANTEN
De uppflyttade debutanterna möts och Trottoarkanten som handlat spelare i massor och förväntas gå hyggligt, åtminstone inledningsvis som Trottaren alltid gör, får bortalira mot Oskars, som hävdas inte alls bli så lätta att spela med nere i hemmaarenan.

PUNGEN-PÖLSAN
Ja, en Pung, som säkert kommer att få svårigheter, stora svårigheter i år under fradgagläfsande CryBerts s k "ledning" mot en Pölsa, som är lite svårtippad men inledde synnerligt starkt genom att spöa Frölunda borta: kan de följa upp det med att även spöa enklare Pungen?

HV-FRÖLUNDA
Två lag som överraskade negativt i lördags och snabbt hamnade under med en massa mål, som hade de inte begripit att det startat nu. Frölunda, allmänt tippat som bäst i landet, och HV, som också flera påstått ska bli starka i år. Vad kommer de båda nu att prestera?

Jahaja, man kan knappt vänta. Hur ser tabellen ut i morgon kväll? Har vi då Apan och Pungen på kvalplats redan? Eller hänger Malmö på i bottenträsket?
Kommentera