Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986360

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, Gudars skymning. Öret är lika kaotisk som man väntat sig och vi vet inte vad vi ska göra.

Men nyss, efter kraftbrytt, ett jävla fint anfall av förstalinan där finländarna och brännström är strålande men låt mig lägga till: Lill-Nisse har sett för j-a skitbra ut i år! Byggt i gymmet under fjolmellanåret och är nu starkare men lika kreativ och spelintelligent offensivt som vanligt! Efter det man sett första matcherna kan det här bli ett legendariskt genombrottsår för Lill-Nisse och när man ser hur fantastiskt han spelar undrar man om vi inte ser Piteås bästa back någonsin födas?

Då talar vi en stad som levererat Stefan Persson, store Lasse och Öhlund. Men undrar om inte Lill-Nisse kan bli en sådan där modern back a la Erik Karlsson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioden och inget tvivel om att vi kan tacka Lassi för att vi fortfarande håller oavgjort.

Tänk hur det såg ut i matchen mot Läjkers, när vi bestämde allt och tilätt inget alls.

Öret har gjort som de vill, känns det, medan vi tycks vara helt förvirrade och utan någon aning om hur vi ska möta detta Öre, som inte följer några regler alls utan bara kör.

Vi håller tummarna för att det lekts klart nu och att Luleå förmår ta kontroll under andra perioden.

Nere i Schtan har festen kommit av sig, sedan det visades att Watulfven inte ville släppa in sållet med spaden. Ulfven var dock hygglobertar tillräckligt att låt highsticking måla igen och naturligtvis intervjuas han i paus av aprunkare lindberg.
Mest imponerad blir man av highstickings redan helt sjukt oformliga kran mitt i fejjan, nu också röd som vore hans apans svar på Rudolf, the rednosed reindeer och man undrar om highsticking drar i sig linor på muggen eller tömmer lådor med rödtjut natten innan match?
Kommentera