Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986711

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade:
Du skulle ha hört vilket jäkla liv det blev i schtasn när kommunhöjdarna i Skelet la konferens på Tages.
Det blev ett satans liv. Varför ska man till Pite. Bortkastade pengar m.m. Det finns hotell i kommun osv. Facebookflödet var fullt med negativa kommentarer.
Men det är bara hat bland lulesupportrar tycker du? Hörs mest?
Beror på var man lyssnar och vilket filter man har...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket trevligt att läsa och passande diskussion på denna sida tycker i alla fall jag.

När kommunsponsorerna tvingar Apan att ta upp damhockey igen och ApPea står och fjollar sig på presskonferens och förklarar att nu har man bildat en damhockeyklubb för HELA Västerbotten OCH Norrboten - ja, då mår jag illa.

När Apan basunerar ut att de instiftar dagar för att gynna hockeyn i BYGDENS FÖRENINGAR och däri inräknar Piteå och andra Norrbottensföreningar - ja, då mår jag än mer illa.

Men det är ingenting alls - snarast något man kunde ha smålett åt hur lillebrorkomplexet får Apan att morska upp sig - om det inte vore för det värre och ytterligare som visar att för lillebror är det inte några småretningar utan bara ytan för något dolt i mörkret som är betydligt mer hemskt, vidrigt och skrämmande.

Nämligen det att Apan utan att skämmas i lönndom stulit och utsatt norrbottenstalanger och andra med för kränkande särbehandlingar i sekteristisk anda liksom att Apan understött en spritt språngande nyttig idiot - förklädd som journalist - som spridit lögner i parti och minut med samma target: Luleå Hockeys spelare, tränare, ledare och supportrar.

DÅ MÅR JAG FÖR JÄVLA ILLA!

Ett sunt derbytänk och en konkurrens som får båda att bli bättre: det köper vi alla och det bara höjer intresset och nöjet.

Men Apan i nuvarande tappning är något helt annat. Ett j-a hopkok av vilsna själar som bara tycks förenas i sitt hat mot Luleå Hockey. När det gäller patetiska fjärtpulver som Aplasse, mummelklockare, Apwallson med flera som själva inte dugt till och inte fått någon chans att bli tränare eller ledare i Norrbottens Elitlag Luleå Hockey som är otroligt väl försedda av ännu duktigare personer från egna led och därför får dessa som inte räcker till sökt sig till Apan och gång efter annan tycks drivas mindre av att älska och kunna hockey och mer av att vara sura över att de inte fick komma till Luleå. Och hur mycket de än hybrishäver sig genom att påstå att apverksamheten vilar på en värdegrunnnnnnd är sanningen för alla uppenbar: att den mest omoraliska och opålitliga föreningen i SHL är just denna vrålapa, snålapa och brölapa.

Jag tycker att det är alldeles utmärkt att Apans intriger och smidda ränker i lönndom och mörker blottas. Riv ner de illaluktande täcken de försöker skyla sig med, blotta de ränker som detta ljusets fiender smider i det fördolda, avslöja Apan!

Upp med fakta på bordet och låt sanning råda!

Vi räds inte sanningar. Och vi accepterar inte apsanningar, dessa sektens infernaliska och lögnaktiga beteende.

Värdegrund?

nej, nu pallar jag inte med. Måste gå och kräkas. Det får bli den väl använda svartgula hink jag har för just det behovet och lämpligt nog döpt till Aphinken. Urrrrrrrrrk!
Kommentera