Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986878

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, vi har ju haft backar tidigare i Luleå Hockey, som man gråtit sig blodig över match efter match och plötsligt har de som skådat ljuset och levererar så man blir stum. Ska vi hoppas att Styrman nu vaknat och att han och sniper-Fabbe kommer att dominera vår poängliga? ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att Apan gnäller och gnyr och påstår att zebrorna godkände regelvidrigt mål av Trottoarkanten.

Som Apor plägar göra. Vore det inte enklare att tala sanning och bara erkänna "Vi var för kassa."

Apan hade ändå 1-2 inför tredje och först kvitterar Kanten sedan en enda kant tillåtits - åka förbi FYRA (!) apor som bara står och dräller inklusive Norskar i målet som tycks vara paralyserad - och lägga in ett enkelt mål.

Sedan kommer en apa hyggligt fri och då har nyinköpte apbacken redan lärt sig Fläskbergsmetoder, slänger sig på isen och rammar omkull kanten varpå de båda kolliderar med vakt och mål och hela härligheten. Och då lyfter Kanten in 2-3.

Norskar tappar förstås kontroll och Apan KRÄÄÄÄVER därför att målet ska underkännas med hänvisning till värdegrunnnnnnd.

Men zebran kontrar med - änk-ligen, knäck apfuskarna - att det är ju en apa som orsakar det hela så de får skylla sig själv.

Varpå Apan gnyr än värre: Buhu, buhu - målburen stod inte på plats när pucken gick in.

Och zebran förklarar:läs regelboken. Om pucken bedöms ha gått in i målet om inte målställningen rubbats SKA mål godkännas.

Själv vill jag ge Apan följande rekommendation:

• Förlorar ni för att ni är så j-a kassa, så stå för fan för det.
• Ert j-a fjolliga ynkande är vi alla spyless på.
• Lägg för fan av med att skylla på alla andra än ni själva när ni torskar.
Kommentera