Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1987088

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sitter och jobbar med ett projekt som kräver 90% fokus, men alltid när inte 100% krävs kör jag annat parallellt, ofta hockey förstås, men det kan vara en film eller annat med.

Just nu tog jag på mig en klädnypa och lyssnar av sexpressabrahamssons entimmespod där han intervjuar Apans onda genius, sektnestorn ApPea med värdegrunnnnnnden.

Får mig att påminna om Apsektens apsanningpåstående - som latmaskar a la venngren köpte med hull och hår - att "ingen enskild person" är avgörande för Apan utan det är Apsystemet som styr och leder över allt och alla. Sekten alltså.

Det snacket körde de om spelare och Apan påstod att de till skillnad från alla andra klubbar var påhittiga nog att köra samma system från pojkar och uppåt och därför kunde de lyfta in junisar när de ville - dessa blev snabbt spetsspelare och drog vidare för att bli NHL-stjärnor.

Ja, hejsan och pyttsan. Nu vet vi att när Apan - som alla andra klubbar - tappade spelare blev det att köpa, köpa och köpa mer. För att kunna fortsätta leverera apsanningar om att de väsentligen kör med pojkar från blygden plockar de in ett fåtal sådana men de är ju utfyllnad och i väsentligen håller de inte SHL-nivå.

Och detsamma påstod sekt-apPea när HAN plockade fram Näsan som sportchef och plockade upp Öberg som huvudansvarig tränare: "Det handlar inte om enskilda personer utan sekten har vårt etablerade system och vår etablerade hockey och dessa nissar klickar in i vårt system på precis det sätt vi önskar. Stabilitet och vinnande system gäller också i fortsättningen för Apan" yrade sektmonstrumet om.

Nu har vi facit. Öberg sparkade de inofficiellt redan under säsongen och offciellt så snart det gått åt pipan. Och Näsan fick ostört köpa och sälja i tre år medan han drog klubben ned i sportslig katastrof samtidigt som han brände drygt 28 miljoner!

Stabilitet? Fungerande system, bästigast i landet?

Jahaddu!

Just nu tillfrågas han om förlust på 30 miljoner. "Vi har koll på pengarna" förklarar ApPea, "Vi har fortfarande en hög beläggning i Aparenan" berättar han också...

Jaså, det är de tomma stolarna du tänker på?

Hur är de med "talangfabriken" frågas det?

"Om nån vill flytta till Apan i unga år måste familjen flytta med"...

Jahaddu?

Vad har du haft för ansvar när det gäller inköp av spelare?

-Värdegrunnnnnnnd är min hjärtefråga så där är jag inblandad.

Ha ha ha ha.

Helt sjukt att höra honom; apsanningar flödar ur sektmunnen och det är obegripligt hur någon utan att skämmas kan sitta och ljuga, ljuga och ljuga på det där viset. Men det beror säkert på att jag saknar värdegrunnnnnnd.

Nu erkänner han dessutom att han inte hade något alls att göra med anställningen av Forssell utan det var Lill-Nisses farsa helt och hållet som beslutade det.

Det låter ju oroande. Allt som ApPea tagit har ju blivit skit så man hade ju hoppats att han varit inblandad nu också.

Nu förklarar han att det kommer att gå skitbra för laget om bara alla som tillkommit kan följa "fullblodsproffsen highsticking och möller" ;-)

He he. Hör bara. Sekten vet vad som gäller. Highsticking och möller SKA ha alla chanser.
Kommentera