Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1987392

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ett gäng intressanta matcher idag inklusive att Warulfven blir det första lag som får känna på Monitor ERPölsan medan Oskars tar emot gårdarna i en tidig seriefinal och Läjkrarna får satsa på att änk-ligen ta poäng, när de tar emot Apan.

Tycker väl att SHL inte riktigt tagit form ännu, och att många lag börjat knackigare eller plockat fler pinnar än man väntat, men det sätter väl sig under de kommande veckorna då lagens styrkor och svagheter etableras och de inbördes förhållandena stabiliseras.

Och huvudmatchen spelas förstås i Skåne där Malmö - som inlett med att torska båda första matcherna inklusive ett känsligt derby mot Röglet - nu möter ett Luleå som saknar många av de spelare vi inför säsong räknat med.

I Luleås första match imponerade laget ordentligt genom att helt stänga ned Läjkrarna, men därefter har det varit tuffare och vi har fått kriga på rejält för att vara med i matcherna. Och faktum är att Lassi varit sagolikt strålande och med en mer "vanlig" match kunde vi definitivt ha fått rejält med stryk av både Öret och HV.

Så lite osäker inför matchen i Malmö, speciellt eftersom man inte har någon större aning om hur bra Malmö kommer att vara. Trots inledande två torskar brukar Malmö köra en enkel men effektiv hockey som vi inte har så lätt att hantera och kan de lyckas med det idag, mot ett Luleå som varit kraftigt försvagat på speciellt backsidan kan det bl svårt.

Sex timmar till match och nog är det häääääärligt att Elitserien (ja, va fan, måste man acceptera alla officiella namnbyten?) nu startat på allvar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, jobbar med allt och då passar det bra med bakgrundsljudet av någon hockeymatch, där man inte har speciellt intresse, men kan kolla bild på en bredvid-monitor om det händer något.

Har därför Pungen mot Röglet uppe, och Pungen har börjat lite hetsigt och har t.o.m. 1-0 medan Röglet inte kommit igång ännu. Vilket jag bara hinner skriva så pangar Röglet in 1-1 från blå centralt efter vunnen tekning. He he, lite jobbigt för CryBert men desto trevligare för våra kära bottar.

HV har 1-0 på Trottoarkantens IF medan Warulfven med 0-1-ledning är det första laget i världshistorien som målar på Monitor ERPölsan.

Strax börjar ju en liiite intressantare match då Riktiga AIK:s damlag tar emot världsmästarna från Luleå på Ulriksdal, visserligen bara ett dubbelt stenkast från mig, men har inte tid för livehockey idag.
Kommentera