Luleå HF

115858 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1989171

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Stabil easy win mot CryBerts plastlag som nu ligger sist och det är låga odds på att han får sparken innan jul.
Vad var annat att vänta Aputbildad ledare och det vet vi ju att de aldrig lyckats få fram någon sådan ur egna led i Apschtaaaan.

På tal om Apan så till min stora glädje skämde de ut sig inför sin klena hemmapublik som hetsats infinna sig till de tomma stolarna.
Nu vet de att stanna hemma resten av säsongen för vem annan än självplågare vill betala pengar för att bli förnedrad.
Det bästa av allt är att nu kryper muppen utan prickar i Apboken in under sin sten några dagar som han brukar när Apan torskat.

Man är glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det måste vara ett straff värre än the spanish inquisition att vara hockeysupporter i Schtaan.

Nu försöker ändå apkraft mobilisera som fan för hemmamatch mot regerande svenska och europeiska mästarna Frölunda och vad blir det?

4 500 i publiken och närmare 1 500 tomma stolar! En publiksiffra som i stort sett alla SHL-lag skulle skämts för och detta efter en sådan kraftansamling?

Visst, vi hade bara 4 300 i Delfinen igår, men sådant händer och när vi mobiliserar blir det lapp på luckan - även för damhockey :-)

Nej, det finns nog inget att göra för Apan. Sektmogulen ApPeas felsatsning på lyxrestaurang som står tom har knäckts Aparenan och det kommer nog bara att bli värre och värre under säsongen.

Nu börjar t.o.m. rösterna på Apkraft att ge upp på highsticking. Denne har ju utvecklats till ett blysänke för klubben, så j-a kass som han är på all hockey, med undantag för att om han får ett läge från 5-6 meter från målen där vakten är skymd och det finns en liten lucka - ja, då prickar han in pucken. Men det är ju allt! För övrigt är ju mannen helt j-a kass och visar ett intresse och en spelintelligens som skulle bänkat honom om han spelat för Apans B-junisar.

Och så inledde han med flera mål/pass första matcherna med följd att Tommy Dalton blir bakbunden och av sekten tvingas fortsätta ge alla chanser till highsticking, medan övriga apspelare gnisslar tänder.

Tydligen vek aporne ned sig snabbt mot Frölunda igår. När baklängesmålen började droppa in iddes de inte försöka längre och varje gång de har skärpt till sig och anstränger sig...så har de målvakter som kastar in puckar och så var den matchen borta.

Det blir en intressant säsong att följa Apan. De saknar möjlighet att göra något åt publiktappet och nu kommer det säkert att bli bara värre och värre när de tomma stolarna tar över allt mer.

Samtidigt ett lag som - trots att de hämtat hem approdukter från blygden genom att erbjuda dem pinsamt höga löner - är ihåligt till höger och vänster och med en lagkänsla att vara beredda att vika ned sig hela tiden. Jag tror vi kan räkna med att Apans väg nedåt i tabellen bara inletts.

Kommer vi snart att se Apan och Pungen på plats 13 och 14? Inte omöjligt alls:-)

Just nu känns det allt mer möjligt att säsongen 2020-2021 spelas med Burkölen och MooDoo som ersättare för Apan och Pungen. Det vore väl trevligt:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, visst blir man glad! 🕺
Kommentera