Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1992910

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
"Hockeysverige"

Citationstecken eftersom jag ifrågasätter begreppet. Det handlar om en site som en gång i tiden var bra, t.o.m. riktigt bra med skribenter som enkelP med flera.

Men nu har den ballat ur ordentligt. Nedkryllad av aprunkare och helt usla "skribenter" som inte skriver ett j-a dugg utan bara låtsas skriva, genom att kopiera in matchresultat som de kompletterar med meningslös och helt intetsägande text.

Aprunkare Bodin, HS-basen, är själv helt ointresserad av svensk hockey och pysslar bara med att köra google translate på vad Riktiga Hockeyjournalister skrivit, men då om NHL. Siten är nedsablad med reklam "Betala dyrt för att följa aprunkaruffe till Edmonton" och annat dravel.

Och till råga på allt försöker de nu få extrainkomster genom att kräva att folk BETALAR för det där!

Kollade igenom senaste 40-50 artiklarna och det är NHL, NHL, NHL och mera NHL. Kompletterat med lite allmän svensk skit som är riktigt intetsägande.

Men vad skriver det om Europamästerskapet idag då? Den satsning som samtliga europeiska nationsförbund ligger bakom, framtiden för europeisk hockey?

Inte ett jävla dugg.

APrunkare Bodin passar i stället på att lura folk att ansluta sig och betala hans egen fringisresa till den genomusla Oljan.!

enkelP ryckte en gång i världen igång Hockeymagasinet, men lurades bort. Och nu händer detsamma med Hockeysverige. Låt oss hoppas att enkelP samlar sig att starta en ny och riktig site. enkelP-Hockey
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nisse Ekman - Danielas make - är numera bisittare i CHL och han är bra. Lägger kompetenta kommentarer som vi, som inte spelar hockey själva, kan lära oss av och dessutom har han en positiv inställning till matcherna och Europamästerskapet.

Stor skillnad jämfört med Mikael Renberg vid tidigare år, som efter att sommaren innan delat bastu med Ap-Lasse J gång på gång, kom in och gnällde.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Publikfest i Aparenan med en massa tomma stolar som följer match.

Apan har faktiskt fått in 1-0 genom en slumppuck. I Liiga lirar man ju med mindre rink så det tar lite tid för Kärpät att vänja sig vid apöknen förstås. Men snabba kontringar mitt i banan av Kärpät och Apan, som är mest van att spelförstöra efter sarg, är förvirrad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fy fan vad folktomt i aparenan!
Pinsamt är bara förnamnet.
Kommentera