Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1992963

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ha ha Bulan fräser omkring som en bäver i båset och instruerar här och där, det gillas.
Med tanke på alla halvfigurer till mer eller mindre misslyckade transatlanter som i brist på skills hittat en fristad på Irland av alla ställen på jorden får man hoppas vi lämnar den gröna ön utan hjärnskakningar.
Och där gjorde vi 3-0 och man blev glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, visst det kommer det att ta sin tid innan Luleås hockey hittat hela vägen hem men det är förbannat trist att se alla huvudjägare jaga hjärnskakningar på våra spelare. Tidigare hade vi Jalvanti och Sondell borta, därefter avstängningar efter överfall på Styrman och Sondell; vi kan fan inte spela en match utan att behöva placera en av de våra på hjärnskakningstrappa.

Säga ad man säga vill om Belfast men även om de har spelare som inte är på vår nivå hockeymässigt och de vet att deras minimala chans består i att spela fysiskt så har de i alla fall inte överfallit våra spelare med fula attacker mot huvuden.

Och det är trevligt att se människor på läktarna.Se bara nedanstående bild av en normal långsida i Belfast nu mellan andra och tredje perioden och jämför med den öken vi såg från Aparenan; detta missfoster och hockeysaboterande, kommunalsponsrande pajaselände.
Kommentera