Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1996009

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Yep, nu kommer ApPea att
• förbättra ekonomin genom att dyrt betalt för bortaplatser för uppresta gårdare
• förbättra beläggningen genom att erbjuda schtaan fria platser
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Annan händelse. Anders Nilsson räddade 52 skott av Las Vegas igår, när Ottawa tog matchen till straffläggning efter 2-2, och Vegas vann på sista straffen.

Men magisk insats av ANders med >96% räddat under matchen. Han har ju kontrakt två år med Ottawa nu och vi får väl se hur det går och vad som händer sedan.

Ottawas ägare Melnyk är en sällsynt knepig figur. Senaste året har han slarvat bort Erik Karlsson och andra spelare som var tongivande i Ottawa, som i fjol blev hopplöst sist i NHL och i år redan ligger bland bottenlagen. Nu har han stämt ett kasino dit han gick en kväll och spelade bort tio miljoner kronor...

I New York Post skriver man följande:

NHL must step in to stop shady Senators owner Eugene Melnyk

It’s becoming an embarrassment, for the NHL and for this noble capital.

The Senators are a laughingstock, a franchise that is rotting from the head down. Owner Eugene Melnyk has buried himself in debt and lawsuits, his frugality unheard of in modern professional sports. But more importantly, the business failings have led to an on-ice product not worthy of the league shield.

Enough is enough.
It’s time for the NHL Board of Governors to step in and make Melnyk sell.

Inte så lätt att vara målvakt i ett sådant lag. Å andra sidan anser jag att Oljan i Edmonton varit det allra värsta laget senaste decenniet. Och stackars Anders som behövt pröva på båda dessa skitklubbar. Liksom som Limpan Omark som hade oturen att draftats av skit-Oljan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Damkronorna fick sitt avtal. Har inte sett det, men de är själva OK med det så det är förstås acceptabelt.

I efterhand kan man bara beklaga vilket j-a gubbvälde de fått stå ut med. Supernollan vinnerfisk i aftontrasan tycker att damerna gjorde det dåligt eftersom han påstår att "de hade ju inte sagt något alls förrän de gick ut med strejken, enligt sillmjölken som är bas för förbundet".

Vilket inte alls är en lögn. Utan en infernalisk lögn. Damerna hade protesterat för all skit de drabbades av, ända sedan den misslyckade korgbollspelaren reinebor från solna hittat på att "nu ska farbror porkkabork bestämma, så får vi käft på damerna".

Nåja. Många av skitgubbarna är kvar, fast de borde sparkas. DET är misslyckat.

Damkronorna slipper iaf med privata medel betala för att delta i samlingar eller om de skadas vid uppdrag för förbundet. Det är lyckat.
Kommentera