Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1996245

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
JAAAAAAAAAAAAAAA!

Luleå VINNER matchen med 2-3 och tar tre poäng i Karlstad!

Gudars skymning, det är inte ofta det händer!

En underbar hockeymatch mellan två starka lag. Har under matchen inte tyckt till, men vill nog nu påstå att det var en oerhört fin insats av Luleå både i defensiv och offensiv.

Defensiven perfekt och man kämpade ned Warulfvens utsökta anfallsspel, som inte släpptes fram.

I försvaret är Warulfven inte lika effektiv, alla spelare ger inte allt då motståndarna har pucken och dessutom gick spelarna modigt som fan in i gröten framför mål gång på gång redan från första minuterna av första perioden och fortsatte likadant hela matchen.

Många härlig insatser idag på backsidan av Erik Gustafsson, Lill-Nisse och Jesper framför allt. Och i anfallsspelet måste vi lyfta fram bröderna Wolf, Einar och Petter, som spelar modigt, finurligt, påhittigt, vinnande och drar med sig hela laget. Under alla år som Luleå Hockey varit starka har vi haft sådana spelare som bröderna Wolf, som kanske inte lyfts fram som de största spetsspelarna, men som är otroligt viktiga för att laget ska fungera.

Och så de finska världsmästarna, Tyrväinen och Ilomäki, som fortfarande behöver lite tid innan de helt kommit in i Luleås sätt att spela hockey. De fortsätter att slå bort lite puckar i onödan här och var men är hela tiden hårt kämpande framåt och hittar på det ena och det andra som motståndarna inte väntat sig - det händer hela tiden bra saker runt dem, när de är på isen.

Ett Luleå med ett par riktigt energirika små killar uppifrån malmfälten och med några fina finländare...känns som 80/90-tal nästan och bara positivt.

Och.

VI VANN I KARLSTAD.

Man blir glad.
Kommentera