Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1996842

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, nu har laddningen inför tisdagsmatchen börjat. Blir ovant för Apan att spela hockey i schtaan inför en massa åskådande människor, eftersom Luleåsupportrar kommer att vara på plats.

Vi får till att börja med hoppas slippa herrar aprunkare från Älvsbyn och Boden som zebror - de har stulit poäng av oss mot Apan tillräckligt många gånger redan.

Och vidare att aprunkarlindberg skickas bort att döma hockey på sin nivå, förslagsvis match mellan Kuala Lumpur och Cayman Islands. Vi hoppas på göteborgaren Patrik.

Och så får man redan i förväg förbereda sig genom att vara förbannad på Apans j-a mygel där "benen kommer att försvinna" på den ilskne kvänen och andra och där highsticking och hans följeslagare kommer att sikta mindre på puck och mer på ansikte. Senast, mot röglarna, plockade de även fram Fläskbergets vana att köra på målvakten vilket de gjorde mot Luleåutbildade Rifalk flera gånger, men de blev tack och lova krossade ändå, medan Rifalk höll nollan.

Sedan får man förbereda sig på att matchen kommer att dra ut på tiden som följd av allt j-a tjafs som aporne kommer att köra med i vanlig ordning efter varenda avblåsning. Den skiten var det säkert CryBert som "införde", hans bidrag till aphockeyn, men de har ju sådana aaaaanor på att tjafsa numera och fortsätter trots att CryBert fått sparken.

Ja, fy tusan. Man blir redan uppretad fast det är två dagar kvar till match!
Kommentera