Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1997668

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Tack så mkt, känns redan mkt bättre idag :-)
Och segern har man njutit av :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dagens snackis i apkretsar.

Nej, det handlar inte om att man ber Luleå och hockey-Sverige om ursäkt för att lille Gustaf fuskade och i Luleås hårda PP-tryck lyfte armarna och markerade till domarna att de måste stoppa spelet, eftersom han träffats i huvudet/masken lossnat. När det bara handlade om en fånig vrickning.

Inte det, förstås, det ligger ju i sektens värdegrunnnnnnd att fuska och förklara bort allt med lögn...apsanningar.

Det handlar om ett av sekt-Apans mest karakteristiska särdrag. Snålheten. Om en apa drabbas ekonomiskt kommer han att gny och gnälla i det evinnerliga.

Historiskt vet vi att när bandyklubben Apan bildades köpte ett antal presumptiva apor in råd och hjälp av den nationella IFK-föreningen, för att 1922 bilda IFK Skellefteå. Men när räkningen kom vägrade man betala och bildade inget IFK Skellefteå utan apade i stället efter Riktiga AIK som hade en fin klubbsköld, tyckte man. Vi bildar Skellefteå AIK!

Och så fortsatte det. 1996 beslutade föreningen att byta namn. De hade redan bytt flera gånger och hette nu Skellefteå Hockey Club, men nu togs beslutet att klubben hette AIK Stingheads! Allt var OK, man hade dessutom fått en reklambyrå att tillverka en helt ny symbol för den nya klubben. Men när reklambyrån ville ha betalt, menade Apan att de höll väl på Apan och därför borde priset bli 0 kronor. När Reklambyrån vägrade eftersom de skulle betala lön för de som haft uppdraget... Ja. då bangade Apan igen, och nu hittade de på ett nytt namn som inte funnits inom hockey på många år: Skellefteå AIK.

Och så har de hållit på. År ut och år in. När de erbjöds gå med för att bilda det nya Europamästerskapet och fick veta att de liksom alla behövde bidra med några miljoner för att finansiera det hela, vägrade man. Luleå bjöds in och tackade ja - och då jäklar blev Apan sur och krävde att även de skulle få vara med. Tyvärr, blev svaret, det är nu fullt. Vilket gjorde snål-Apan skitförbannad och därefter gnällde de och snackade skit om CHL i massor av år: Kalle Anka-turnering, Blåbärsnationer, varför ska LULEÅ få vara med som grundare? ylade man och lyckades förstås döda intresset i schtan. Så när Apan ibland för vara med - gratis, förstås - vill ingen titta på matcherna och Apan skämmer ut sig och Sverige inför hela Europa.

Så. Vad gäller det den här gången?

Parkeringsböter!

Under en massa år gick ju ApPea runt och tog olagliga parkeringsavgifter i Schtan när det skulle bli match. Allt går till apungdomar, ljög han. Kommunen varnade honom år efter år men han fortsatte.

Till slut var det en lokal journalist som tog upp lagbrottet, och när ApPea fick reda på det blev han skitförbannad och hotade journalisten med att han skulle drabbas av "värdegrunnnnnnnden"!

Nåväl. Nu är det kommunen som lagt ut parkeringsavgifterna. De har de gjort på ett helt obegripligt sätt. Ingen förstår vad som gäller, skyltarna är duktigt dolda. Som regel verkar Apan tillåta parkeringen bara på någon sida, ibland på ingen sida alls på schtaans gator och det ändras från match till match. Apan kan ju ge tydliga anvisningar och kartor på officiella hemsidan men de som försökt läsa där förstår ingenting. Systemet är helt obegripligt, eftersom det konstruerats av en apa.

S¨å, vad gör de, aporna. Kör in till schtaan, tar sig till arenan och ser de en plats, där någon parkerat innan, parkerar de bakom den bilen. Så gör också nästa bilist och så vidare.

När apsupportrarna sedan kommer ut från Aparenan efter match finner de att de blivit lappade för 400 kr, liksom en lång rad på 50-60 bilar på den gatan, likadant på nästa gata och så vidare.

Och då tar det hus i helvete!

I ApPravda Nollans insändarspalter svär folk ve och förbannelse och lovar att aldrig någonsin igen gå på match.

Detsamma sker på apsupportrarnas sida apkraft där tråden "Publiken" är den mest besökta med flest inlägg, räcker troligen för en Tin-Tin-resa månen ToR om man skulle lägga ut den.

Betala en j-a massa pengar för att gå på match i ApPeas skrytbygge är redan det tveksamt, menar de. Och tillkommer därefter 400 bagare i parkerings-"avgift"...nej då jävlar räcker det, vrålar pungslagna apor! Och hotar med att i fortsättningen bara se matcher via en streaming-mojäng på sin mobiltelefon. En så kallad ApApp.

Fotnot. Den obetalda symbolen för AIK Stingheads nederst. En halv kopia av Sexpressens geting, alltså, efterapad som allt apan hittar på och sedan med en apsanning förklarar sig ha kommit på själv.
Kommentera