Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1998747

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha. Farley passerar framför Malmös mål, men en Malmöback bultar honom mot Alsenfelt, som står längst ut i målgården. Farley kastar sig väldigt för att inte träffa Alsenfelt men en liten träff på Alsenfelts vänstra skridsko.

Då kastar sig Alsenfelt omkull och spelar död, en ren filmning. Och Sylvegård vill naturligtvis slåss med Farley.

Det blir inga utvisningar förstås. Malmös "teaterföreställningen" var bara en chansning för att väcka laget och störa Luleå men det fungerade inte alls.

Tycker att Malmös största problem är att de har en del lata spelare vilket innebär att lagspelet hela tiden har luckor. Eftersom Luleås spel numera är så 100% känns det verkligen tryggt och jag har svårt att tro att vi skulle kunna tappa det här.

Det känns så fint att ha ett lag som nu kommit igång med riktig Bulanhockey där backparen samarbetar ljuvligt och hela laget samverkar och dessutom att anfallsspelet lossnat på fyra linor inklusive att vårt stillastående, lättlästa och impotenta PP nu helt ersatts av snabba och rörliga spelare som byter positioner med ett ljuvligt passningsspel och det är som att gå från natt till dag.

Vilken härlig match att se på! Precis som vår förra match! Och matchen innan dess!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Andra perioden över, 3-0 till Luleå. Skotten i första perioden 9-3, i andra perioden 10-2. Vilket illustrerar att Luleå kommer fram bra, samtidigt som man totalt stänger ned Malmö.

Ändå skärpte sig Malmö och försökte första halvan av andra, men det räcker inte alls mot Luleå som i nuvarande form är riktigt, riktigt bra. Är vi bäst i landet just nu? Kanske. Man riktigt ser fram emot varje omgång och helst att möta Frölunda som nog är största hotet förstås: hur står vi oss mot Frölunda?

(och tänk att vi om någon månad kan vässa linorna med Emil Larsson och Filip Hållander!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Petter skadad??? Han gick ut direkt efter smällen i hörnet med 5 minuter kvar
Kommentera