Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999321

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Örebro kommer nog få en dipp som övriga lag ... men frågan är när. Tror inte de kan ånga på så många omgångar till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Jo, Öret är fram och tillbaka och har inlett fram men det här kan väl inte hålla? Jag tror som du att de tappar. Och tror att Röglet är uppe i toppområdet för att bli kvar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DamHV mot Luleå Hockey idag!

Årets SDHL har ju rejält ändrat bild, jämfört med senaste fyra åren och den väsentlöiga skillnaden är att Luleå, efter alla framgångar, nu har tappat många tongivande spelare, medan HV rekryterat ihop ett riktigt starkt lag.

Och inledningen av serien visar tydligt att Luleå får en betydligt tuffare uppgift i år, samtidigt som HV gått fram som en maskin. HV förlorade senast mot Damgården, men hade innan dess bara tappat 2p och vunnit allt annat och därför dragit ifrån övriga lag rejält redan från start.

Luleå har mött HV hemma två ggr redan; vann 2p i ena matchen, förlorade den andra och nu är det dags för match 3 men nere i Jönköping. Gissningen blir ju att HV vinner lätt men det ska spelas om det.
Kommentera