Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2006014

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hoppas ulfen rider ut stormen och går vidare till CHL-kvarten.
Inte för att jag gillar FBK men det vore oerhört kul att se Röde Roger bli fundersam över att åka ut redan i 8-delen i ”sin turnering”.
In your face så att säga på självgoda Frölunda som haft nog så mycket framgång de senaste åren.
Men det går väl åt helvete med mitt önsketänkande, det brukar göra det...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Shit. Nu sätter Frölunda t.o.m. 7-2 med bara drygt tre minuter kvar, ja, där blir det 8-2 också.

Stacakrs Warulfv, de fick ordentligt lära sig läxan som Mockba lärde sig för något år sedan: OK för att anställa mApKyss sållet svensson, men han ska inte ha spaden, han ska inte sköta båsdörren utan han ska placeras på läktaren bland tomma stolar. En naturlig miljö för en apa. Och inder sitt senaste "proffsår i KHL fick han ju sitta på läktaren hela säsongen efter jul.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: 4-2 nu, sammanlagt 7-2 och Luleå har slagit bernen. Ren bernmisshandel.

Vi får se fram mot kvartsfinal mot antingen Lausanne eller Plzen. 2-2 i den andra matchen där nu, sammanlagt 4-3 till Lausanne i femte perioden just nu.

Och på mindre än en minut går Frölunda upp till 6-2! Sammanlagt 9-8 för Frölunda nu och bara 8 minuter kvar för Warulfven att hitta på något. Tänk att de hade ledningen med 5-0 i förra matchen - och sedan dess 3-9 till Frölunda...så kan det gå när man låter en mApKyss låna spade.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Håller med du! Om vi lyckas nå semi känns det trevligare att möta Warulfven än Frölunda. I massor av år var det Luleå som var Europas klart mest framgångsrika klubb i Europamästerskapen European Trophy-CHL och det var inte så "uppmärksammat" men när FRÖLUNDA gick om oss här på slutet - ja, då jävlars skulle de hyllas och hyllas och hyllas...
Kommentera