Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009827

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så noterar vi att platslaget från Schtan får skämmas.Sedan ApPea och Näsan genom histories värsta köpfester tömt Apans börs har stackarna lill-Nisses farsa och Erik Forssell fått nöja sig med B-sortering, köpa spelare som ingen annan vill ha eftersom de är skadade, kassa eller allmänt slut. Men det är vad Apan fått satsa på eftersom det som regel varit gratis, eller kunnat kombineras med skattesmitning.

Nu är det Pontus Widerström som är på tapeten. Sparkad från sin klubb och hela sommaren gått utan kontrakt till dess att Apan slog till i början av september.

Men vad köper man? En forward som konsekvent, år efter år, har betydligt fler utvisningsminuter än poäng. Eller på ren svenska: en buse.

Han körde ju igång snabbt i SHL.

Redan i september fick han en matchstraff efter en brutal pååkning i matchen mot Läjkers på en icke tacklingsbar spelare, men Disciplinnämnden gjorde bort sig och friade honom. Vilket stackars Malmö fick betala för igår, då nämnde Widrigström upprepade sig med en lika ful pååkning på en icke tacklingsbar spelare. Matchzebrorna igår sket i att ens visa ut fulingen, men nu griper Disciplinnämnden in och gör om samt gör rätt. Och stänger av fulingen.

Lär inte påverka Apa så mycket. Fulingen går bara som extraforward och får inte många byten per match, släpps bara in för att överfalla motståndare tycks det.
Kommentera