Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2015148

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter två perioder och Luleå börjar tredje perioden med en knapp minut PP. Men avslutande fyra minuterna av andra perioden när vi har PP är det för jävla illa att vi inte sätter något mål, och det beror på att vi inte är coola tillräckligt mot ett hysteriskt Frölunda.

Jag tänker så här om de fyra matcher vi ska spela. Luleå SKA vinna mot Frölunda - vi är helt enkelt bättre än det där jävla skitlaget!

I alla fall när de saknar köpelegoknekten Lasch, som är en sådan som kan avgöra matcher.

Men vad tycker vi om Frölunda?

Om skitstöveln lasu som kommer undan med en massa jävla fula påhopp?

Om skitstöveln Roselli-Olsen som i åratal har pysslat med fula saker och filmat så in i helvete?

Och om övriga frölundaiter som kompletterat det hela med överfall som förra säsongen var lika med drygt en hjärnskakning på Luleå varje match?

Jag kan tycka det ena eller andra om olika lag i serien - men detta jävla fusk och fulspel - ofta tillåtet av zebror som jag ger mig fan på kvitterat ut Volvo efter match - är jag så in i helvete förbannad på!

Visst finns det känslor i hockey, för att uttrycka det milt. Och min känsla gentemot Frölunda är...

JAG HATAR DET FÖRBANNADE SKITLAGET!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Man får säga så här: Patrick Westberg är sagolikt duktig som kommentator att kunna hålla en nivå som jag tror att ingen kan reta sig på - vare sig man håller på Frölunda eller Luleå - och det i en match som ingen annan kommentator skulle ha kunnat hantera.

Hade man t ex skickat Lindberg hit skulle han nu varit medvetslös efter att ha kommit i kalsongerna drygt tio gånger per period, medan han rabblad skvaller om övergångar och om vilkens spelare brorsa som spelade i vilken klubb och vad han gjorde där.
Kommentera