Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2015149

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Och dessutom så skulle domarna kunna blåsa för fasthållningar och hakningar varje gång som vi är i deras zon. Herrejösses vilka ryggsäckar. Trodde sånt skulle stävjas
Men när Vf har hemmaplan så har de hemmaplan. Och sen i slutet av andra perioden så ropar publiken om domarskandal. Snacka om Göteborgshumor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja, det är helt sjukt.

Min uppfattning om den där hemmapubliken är att den hajjar inte ett jävla jota om hockey. De är bara intresserade av sparkboll och när de går på hockey är det bara för att de har inget annat att syssla med i väntan på att Allsvenskan i sparkboll ska ha premiär framåt våren.

Vilket märks på publikreaktionerna.

Det som är så j-a underligt är att zebrorna så frekvent blir totalt hjärnslöa i Göteborg och uppför sig som idioter, som regel till enorm fördel för hemmalaget.

Så här ser det faktiskt inte alls ut i Stockholm, så något speciellt är det med Göteborg. Bl a illustrerat av att de så frekvent haft "klockincidenter" som gynnat Frölunda. Det känns faktiskt som att Göteborg - knäckta av att STOCKHOLM är landets största stad, medan Göteborg räknas till "landet" - är beredda att fiuska och mygla hur mycket som helst.

Den egentliga frågan är: mutar de zebrorna?

Jag vill inte tro det. men jag har svårt att hitta andra förklaringar till det enorma mygel som så ofta förekommit i denna skandalernas högborg.

nu kör vi tredje perioden...
Kommentera