Luleå HF

115832 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2015236

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Om en vecka precis är det annandag jul och då tycker landets värsta fusk och fulspelarlag Fusklunda upp i Delfinen. DÅ JÄVLAR!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Med allt detta sagt.

Var är Kovacs i matcherna? Är det inte dags att bänka honom nu? Ska han hålla på så här kan han lika gärna få träna med B-junisarna ett halvt år innan han ger sig av till Öret. För ett och ett halvt år sedan var hans hockey och hans privata liv i spillror och vi tog honom till oss och vi rättade till allt. Ska han då uppträda som en bekväm primadonna a la Apans köpespelare sista halvåret för oss? Skärpning!

Problemspelare nr 2: Emil Larsson. Känns som att han går halvvägs för närvarande, men vakna mentalt för tusan! Tidigare brann du för att visa hur bra du var men var är glöden nu? Kom igen nu!

Jag är däremot stolt över hur de flesta av våra spelare uppträdde idag men vill framhålla två spelciellt:

David Rautio Berguv! Strålande helt enkelt och endast ett slumpskott från ex-Luleåspelare Grönlund höll dig från fjärde 0:an på åtta SHL-atcher i år.

Tyrväinen! Har mer imponerats av Ilomäkis härliga spel under hösten, men Tyrväinens fysiska spel har varit utmärkt och idag går han främst i laget för att visa Frölunda att vi accepterar inte eran skit! Vackart, Tyrväinen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Presskonferens efter matchen. Bulan äger sönder Rogern så det stänker om det!

Bulan påpekar att det är bara ett faktum att både när han var tränare för Pölsan och för Luleå så har hans spelare åkt på en j-a massa hjärnskakningar mot Frölunda. "Jag vet inte om det är slump eller inte men det är fakta".

Själv kan jag fylla på med andra fakta:

a) Rogern var en av de mest misslyckade tränare vi haft i Luleå. det var jävligt nära att han tog oss till kval och degradering till Allsvenskan.
b) Bulan är en av de absolut bästa tränarna vi haft.

Jag har mycket svårt för att kritisera Rogern, eftersom han är Luleågrabb. Men håller med Bulan om att fakta är fakta och det gäller också a) och b) ovan.

Har en känsla av att det blir en jävligt intressant match i Luleå 26/12. Är det något vi från Luleå inte accepterar så är det fusk och fulspel. Jag hoppas verkligen att Fusklunda får reda på det om en vecka.
Kommentera