Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2019455

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, den lille swikegårdaren avslutade ju sin pyttekarriär efter en säsong med Div 1-laget Hanhals då spetsspelare swikegård lyckades göra 1,0 mål under säsongen och närmare 3 minuters utvisning per match.

Sedan var han assisterande för vilda väsby i Elitserien då de - med swikegårds starka coachning - lyckades vinna en enda match under hela säsongen. Så kom han till Boden och misslyckades ta upp gröningarna, följt av att swikgård fortsatte att misslyckas och han har aldrig någonsin vunnit något, som alla vet. Till slut hamnade han som "rådgivare" i Division 1, innan SeMer plockade in honom med uppdrag att kräva "döda, döda" i varje situation samt runka apa och nu runka pung.

Måste vara svårt för swikegård nu när det går så bra för Luleå. Han får väl koncentrera resten av säsongen på att diskutera PP-siffror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Väldigt tragiskt - när Sverige slår Tjeckien med 5-0 - att se hur en köpespelare från Apan i slutet av matchen börjar köra aphockey. Först fram och tjafsa efter avblåsning och då sparkar han en fot-uppercut på familjejuvelerna på en tjeck. Kan nog bli avstängning på det där. Trist när sektens "hockey" inte lämnas i Schtaan.
Kommentera