Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2020906

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och sen grisen Joel med handskar i ansiktet. Solklar 2 men hittejoel verkar ha frikort även med tjeckiska zebror
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Skrämmande att se Bus-Joel redan i första perioden starta grisandet och då vet vi att risken för huvudjakt ökar rejält. Frölunda ha ju en färsk streak av att utdela drygt en hjärnskakning på Luleåspelare per match och låt oss hoppas att Bulans påpekande och lyft av denna huvudjakt vid presskonferensen i december får lite förbyggande effekt...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Jo, ett fullsatt Frölundaborg kommer att vara riktigt svårt att stå emot för domarna och "normalt" kan vi vänta oss flera Frölunda-PP framöver. Vilket är rejält skrämmande, eftersom de har Lasch tillbaka igen och det innebär att de får till troligen landets bästa PP.

OK. Vi har 0-2 efter en period. Men vi vet alla hur Frölunda när de är i gång kan ösa in mål på kort tid. Kom ihåg hur de i åttondelen låg under med 0-5 i andra perioden mot Warulfven bara för att efter sex perioder ha 11-7. Objektivt kanske man skulle vänta sig att matchen idag slutar typ 6-2?

Men vi har lite hopp kvar i alla fall. Fast om matchbilderna period 2-3 blir samma som vi haft under första perioden...nja, då tror jag det kan lukta 6-2 typ.

Håller tummarna för att Bulan och laget kan ta fram den "andraperiodhockey" som Luleå så ofta lyckats så bra med i år.

Puh....
Kommentera