Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026647

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, då var det dags. Bortamatch mot vårt bogey team och i detta nu en tidig seriefinal. Faktum är att den historiska ställningen mellan Luleå och Gangsteröret är helt jämn - 14-14 i vinster.

Och - som alla vet - matchen då Kovacs spelar för Gangsteröret och inte för Luleå. Som i stället fått hem vår egen Komarek:-)

Och efter 27 sekunder missar Kovacs en markeroíng vilket Lill-Nisse utnyttjar - Passar Petter som hänger in 0-1 högt!

Underbar start från Luleå, som öst in mål senaste matcherna, sedan Kovacs lämnade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojoj - efter Luleås 0-1 27 sek in på matchen har det varit bara Gangsteröret för hela slanten. Luleå har försvarat sig med energi men Gangsterörena är aviga och kreativa, svåra att försvara sig mot och ett par riktigt bra lägen har de vaskat fram men då har Luleå stått emot.

Och så kommer Luleås andra skott på mål och det står 0-2!

Och det är åter Kovacs som gör ett gigantiskt misstag - när han spelar mot den Luleålina han tidigare tillhörde. Slår en indiancross precis framför egen blå och Tyrväinen bryter följt av suveräna pass Tyrväinen-Larsson-Einar - som lägger in tvåan:-)

Tuff start för Kovacs - orsakat båda baklängesmålen (hittills). Detta utan att han darrat ihop, igen-kligen, utan sådant som som han körde i Luleå också och inte gillade när Bulan hade synpunkter på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Släkten rockar!
Och man blir glad.
Kommentera