Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026770

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Hej Zigge! Kul - jag läste faktiskt ett tidigare inlägg av dig igår och skrattade högt: det var "samlade Jantar":-)

Ja, hoppas ni kommer upp nu och gärna tillsammans med Burkölen så vi får lite norrländsk stämning tillbaka!

Yep, vi är så tacksamma över att fått ha Jesper och räknar honom förlorad efter den här säsongen. Vore förstås trevligt om han blev kvar i SHL med MooDoo, men han är så bra nu att han säkert går över Atlanten för en lång karriär där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ‪Sanny hatar huvudtacklingar. Utom när Luleåspelare åker på dem. Då är det alltid deras eget fel. Wikegård älskar huvudtacklingar. BAM bara!

Idiotas! 🤮
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har NÄSTAN lite dåligt samvete över att missat Din o Busens förmodade Julölsprovning. Får travestera vår lokale skald, Birger Norman:
’Tiin, ä söm en sparkar, utför, på blåisen. De lönet å rabbe!’
Det som varar, är väl att Warulfven är Warulfven.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Öret målar i PP, men genom att Salminen åker in i målgården och lägger sig på Lassi som inte kan hindra att nästa Öre lägger pucken i öppet mål.

Det döms förstås bort. Helt korrekt, måste alla inse oberoende av vilket lag man håller på.

Det har blivit en massa konstiga spretiga utvisningar den här perioden vilket rycker sönder spelet och inte oväntat eftersom det är höjdhopparzebran Sjöberg som "dömer". Och Öret - som ligger sist i Fair Play-ligan i SHL.

0-2 fortfarande, 4-15 kvar av matchen.

Och där knockar ett gangsteröre Berglund genom att använda axelkåpan mot huvudet. Han har just kommit tillbaka efter avstängning för huvudtackling och nu gör han det igen. Jävla fult Gangsteröre och återfallsförbrytare - 5 min och match - och nu SKA det bli lång avstängning. tack!
Kommentera